Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leukste baan OOIT: we zoeken een collega bij indebuurt Den Bosch!

Door Marèl Holtermans 28 oktober 2019

Ja, je leest het goed: je kunt nu werken bij het allerleukste platform van de stad. Indebuurt Den Bosch is op zoek naar een nieuwe commercieel redacteur! Natúúrlijk duik je nu het liefst achter je laptop om je cv te sturen. Ben je nu al overtuigd? Klik dan hier om direct naar de vacature te gaan.

Wil je toch nog iets meer weten over alle voordelen die bij deze baan horen? Hier lees je meer over deze job:

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Je ontmoet héél veel leuke mensen

Interview hier, interview daar: als commercieel redacteur ontmoet je heel veel leuke Bossche ondernemers die allemaal supertrots zijn op hun baan. Jij gaat met deze mensen in gesprek, adviseert ze en schrijft er daarna een tof artikel over. Jij blij, ondernemer blij!

Je mag heel veel toffe dingen doen

Van floaten tot aan diners proeven: het staat allemaal op jouw takenlijstje. Tussendoor fiets je nog snel even naar die andere ondernemer om een aantal mooie foto’s te maken en misschien zelfs een video. Op Facebook plaats je artikelen en reageer je op berichten. Hierdoor gaan de dagen supersnel en is het binnen no time weekend.

Je kunt superveel leren

Indebuurt is een start-up en daarom hebben we de luxe dat we veel mogen en kunnen proberen. Vanuit de Persgroep kunnen we veel cursussen en workshops volgen. Hierdoor leer je elke dag weer wat nieuws!

Je leert de stad op een heel andere manier kennen

Ook al woon je al je hele leven in Den Bosch, je maakt toch op een nieuwe manier kennis met de stad. Is het jou bijvoorbeeld weleens opgevallen dat Maria op de Markt een stompje heeft? En weet jij waarom er Ierse putdeksels op de Parade liggen? Door je werk als redacteur ontdek je heel veel onderdelen!

Je borrelt eens per twee maanden met andere indebuurters

Prima manier om de drukke werkweek af te sluiten, nietwaar?

Zie jij deze baan wel zitten? Hier lees je meer over de baan en kun je solliciteren:

commercieel redacteur

Indebuurt is op zoek naar een Commercieel Redacteur

Voor indebuurt.nl zijn wij op zoek naar een creatieve, ondernemende, online-minded Commercieel Redac...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.