Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit bedrijf is verkozen tot beste werkgever en ja: ze hebben een vestiging vlakbij Den Bosch

Aangeboden door Hoppenbrouwers Techniek Heesch 14 februari 2020

Technisch dienstverlener Hoppenbrouwers Techniek groeit en heeft meerdere vestigingen in Brabant, waaronder in Heesch. Onlangs zijn ze uitgeroepen tot Beste Werkgever 2019-2020. Tijd voor een kennismaking!

Anne Broekman werkt als marketingadviseur bij de technisch dienstverlener. Ze legt uit wat Hoppenbrouwers in Heesch allemaal doet: “We doen werktuigbouwkundige installaties in de regio, zoals bij het nieuwe restaurant Etenstijd in Uden. Daarbij moet je onder andere denken aan klimaat-, sanitair-, waterafvoer- en brandbestrijdingsinstallatie. Wat ook tof was, was het project bij Orangeworks in Oss. Dat bedrijf wilde alle installaties in het kantoor – zowel op de begane grond als op de eerste verdieping – in de vloer hebben zitten. Dat was een mooie uitdaging, maar het is gelukt: het pand verwarmt zichzelf goed en wordt gekoeld met lucht.”

Tekst loopt door onder foto. 

hoppenbrouwers techniek heesch
Hoppenbrouwers Techniek Heesch. Foto: Hoppenbrouwers Techniek

Beste Werkgever

Hoppenbrouwers groeit keihard. “Wij hebben bij onze vestiging in Heesch 81 medewerkers in dienst, maar landelijk werken er meer dan twaalfhonderd mensen bij Hoppenbrouwers”, vertelt Anne. “Het is een groot bedrijf, maar voelt als één grote familie. We werken in kleine teams en er is kans om door te groeien. Het is niet voor niets dat sommige medewerkers al járen bij ons in dienst zijn. De mens staat bij ons centraal.” Dat het personeel daar waarde aan hecht, blijkt wel uit het feit dat Hoppenbrouwers Techniek is verkozen tot ‘Beste Werkgever 2019-2020’. Net als in 2017-2018 krijgt de technisch dienstverlener ook nu het keurmerk ‘Beste Werkgever’; met een gemiddelde van 7,9 steekt het bedrijf ver uit boven het branchegemiddelde.

Medewerkers op één

De beste technisch dienstverlener van Nederland heeft ook de ambitie om de meest duurzame dienstverlener te worden. Daarin hebben ze zich in de ruim honderd jaar dat het bedrijf bestaat kunnen ontwikkelen; Hoppenbrouwers is in 1918 begonnen als eenmanszaak. Nu werken er ruim 1250 mensen. Anne hoopt dat dat alleen maar meer wordt; ze is op zoek naar enthousiaste collega’s die dichtbij Den Bosch willen werken. Wil je ook onderdeel worden van Hoppenbrouwers? Neem dan een kijkje bij de vacatures via de oranje button hieronder.


Meer over Hoppenbrouwers Techniek Heesch ontdekken?

Hoppenbrouwers Techniek Heesch installatiebedrijven

Osseweg 3, Heesch

Bekijk meer:installatiebedrijven

adv.