Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Het team van BadkamerID: ‘Wij laten pas los als het project is afgekit’

Aangeboden door BadkamerID 23 oktober 2020

“Iedereen is nu met zijn huis bezig, dat merken wij wel.” BadkamerID in Vught wordt gerund door vader Jos (56) en dochter Lenny Zwanenberg (27). Wil jij je badkamer aanpakken? Van 3D-schets tot aan installatie: bij BadkamerID ben je in goede handen.

Ondernemers Jos en Fabiana Zwanenberg (56) openden vijftien jaar geleden hun eigen badkamerspeciaalzaak. Inmiddels is het team uitgebreid met verkoopadviseur Sylvia en werkt ook oudste dochter Lenny in de zaak. De ondernemersmentaliteit is van vader op dochter overgeslagen. “We weten allemaal van aanpakken. Samen zorgen we ervoor dat alles doorloopt in de winkel en bij de mensen thuis.”

Badkamerwensen

Volgens Lenny is er een duidelijke verandering in badkamerwensen van klanten. “Vroeger ging een nieuwe badkamer kopen over techniek, over afvoeren aanleggen. Een badkamer moest praktisch zijn. Tegenwoordig draait het ook om interieur en styling, dat het plaatje past bij de rest van het huis. Heb je bijvoorbeeld een jarendertighuis met glas-in-loodramen, dan kun je dat karakter doortrekken in de badkamer met Portugese tegels op de muur.”

Tekst loopt door onder de foto’s.

Foto: BadkamerID
Foto: BadkamerID
Foto: BadkamerID

Visualiseer je droom

Hoe ziet jouw droombadkamer eruit? Bij BadkamerID kun je die droom laten visualiseren in een 3D-tekening. “Met ons tekenprogramma maken we een schets met door jou gekozen badkamermeubels en bijvoorbeeld een bepaalde tegel erin verwerkt.” Op die manier kun je meteen zien hoe het resultaat wordt. “Wij kijken ook naar wat mogelijk is. Wil je de wc verplaatsen, dan kan dat problemen opleveren. Gelukkig kunnen wij door onze jarenlange ervaring uitleggen waarom iets niet kan, maar ook vertellen wat wél kan.”

Trendy en tijdloos

Door de ervaring van Jos en de frisse ideeën van Lenny spreekt de collectie van BadkamerID tot ieders verbeelding. “Mijn vader protesteerde in eerste instantie toen ik voorstelde om een gouden of koperen kraan te laten zien. Nu verkopen we ze aan de lopende band. Andersom remt hij mij weer als dat nodig is. Niet iedereen wil een badkamer die out of the box is. Samen zorgen we voor een goede mix tussen trendy en tijdloos.”

“Het moet wel passen bij onze eigen smaak, anders doen we het niet.”

Spotlight

Bij BadkamerID zijn tien showbadkamers te zien en een aantal toiletruimtes. “We verbouwen de showroom minder vaak dan we willen, omdat we hiervoor onze installatieteams moeten inschakelen die ook bij onze klanten installeren. De klant gaat natuurlijk altijd voor.” Als een showbadkamer wordt afgebroken, bepalen Jos en Lenny samen welk badkamerdesign de spotlight verdient. “We werken met een lookbook dat ook naar onze klanten wordt opgestuurd. Heb je iets moois gezien in dat boek? Dan wil je dat graag zien als je bij ons binnenstapt. Daar houden wij rekening mee. Natuurlijk moet de badkamer wel passen bij onze eigen smaak, anders doen we het niet.”

In goede handen

BadkamerID werkt samen met zes installatiebedrijven uit Den Bosch. “Loodgieters en tegelzetters, maar ook grotere installatiebedrijven. Wij kijken altijd naar welk bedrijf past bij de vraag. Wil iemand bijvoorbeeld alleen een nieuwe badkamer of komt er een verbouwing met dakkapel bij kijken? Wij zoeken de juiste match bij het project.” BadkamerID werkt samen met betrouwbare bedrijven die kwaliteit leveren. Lenny zorgt ervoor dat je in goede handen bent. “Wij laten pas los als het project afgekit is opgeleverd.”

Je eigen spa in huis: 7 x de leukste badkamertrends voor 2021

Het is herfst en dat betekent: veel wind, regen en donkere dagen. Na een verregende dag is niets zo ...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door BadkamerID. Meer over BadkamerID ontdekken?

BadkamerID


Geopend09:00 - 18:00

De Schakel 5, Vught

adv.