Tim zoekt enthousiaste collega’s: ‘Hier ontwikkel je niet alleen gebieden, maar ook jezelf’

Aangeboden door De essentie

Het team van De Essentie | Foto: De Essentie

Goed nieuws als jij op zoek bent naar een uitdagende én gevarieerde baan. Gebiedsontwikkelaar De essentie heeft namelijk verschillende vacatures. “Je krijgt hier veel vrijheid en kansen om jezelf te ontwikkelen.”

Het bedrijf richt zich op het ontwikkelen van gebieden in samenwerking met verschillende opdrachtgevers, zoals de gemeente, een woningcorporatie of een projectontwikkelaar. Of je iets mag bouwen en waar je dit het beste kunt doen, valt onder hun expertise. Dat is tegelijkertijd wat De essentie uniek maakt: ze hebben mensen van alle verschillende disciplines van gebiedsontwikkeling in huis, projectmanagers, civiele projectleiders en adviseurs op planologisch financieel gebied.

Dromen worden werkelijkheid

Van grondaankoop tot de bouw: het team van De essentie zorgt ervoor dat het voorbereidende werk is gedaan zodat het gebied klaar is om er bijvoorbeeld woningen, een bedrijventerrein of een nieuw centrumgebied te realiseren. Doelen van opdrachtgevers worden concreet gemaakt en dromen worden werkelijkheid. Van dit bijzondere bedrijf kun jij binnenkort deel van uitmaken.

Lees verder onder de foto >

Een eigen project | Foto: De essentie

Civiele projectleider

De essentie is dus op zoek naar diverse nieuwe collega’s die het team komen versterken. Tim werkt als civiele projectleider. Waarom heeft hij gekozen voor deze baan en voor dit bedrijf? Hij vertelt: “Ik vind het heel gaaf dat het werk zo gevarieerd is. De ene keer ben je bezig met de ontwikkeling van een woontoren en een andere keer draag je bij aan de ontwikkeling van een bedrijventerrein.”

“Op het gebied van civiele techniek zorgen we ervoor dat het project vanaf de tekentafel tot aan de oplevering vlekkeloos verloopt”, vervolgt Tim. “Zo kijken we naar wat er nodig is om de plannen te realiseren en het gebied bouwklaar te maken. Je staat dus veel in contact met opdrachtgevers en alle partijen die daarbij betrokken zijn. Het is een technische inhoudelijke regelrol.”

Innovatie

Je kunt het je vast wel voorstellen: het ontwikkelen van een gebied duurt jaren. Ondertussen verandert veel in de maatschappij en daar moet het bedrijf iets mee. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe regels voor stikstof. Hoe gaan ze met deze veranderingen om? “We bewegen met de wereld mee en we passen ontwikkelplannen, zo nodig, aan. Daarnaast investeren we in het verbeteren van ons werk: hoe kan het sneller of nog mooier? Het heeft ons in ieder geval koploper gemaakt op het gebied van stikstof. We blijven onszelf uitdagen en ontwikkelen.”

Teamgevoel

You’ll never walk alone: als je er een vraag hebt of wil sparren over een project, kun je met gemak aankloppen bij collega’s. “Natuurlijk komt het voor dat je een vraag niet direct kunt beantwoorden of dat je ergens op vastloopt. Dat is het fijne van De essentie, er is altijd wel een collega met wie je kunt overleggen of die met je mee wil denken. Het teamgevoel is erg goed. Je staat er nooit alleen voor.”

“Iedereen is hier gelijk”, vervolgt Tim. We zijn wat dat betreft een platte organisatie: er heerst hier geen hiërarchie. Collega’s zijn gewoon collega’s. De opdrachtgever is op dat moment jouw leidinggevende.”

Veel vrijheid

Fijne collega’s, uitdagend werk en veel wisselende projecten: wat wil je nog meer? “Waar ik ook heel blij mee ben, is de vrijheid. Je kunt je dagen indelen zoals jij dat zelf wil: als het werk maar gedaan wordt. Daardoor is de balans tussen privé en werk goed.”

Gezellige momenten

Zo nu en dan worden werk en privé ook gemixt. Het team van het bedrijf is hecht en ze ondernemen leuke dingen met elkaar. Daarover vertelt Tim: “Elke middag lunchen we samen, een eigen broodtrommel mee hoeft dus niet. Daarnaast drinken we iedere vrijdag wel ergens een borrel. Iedereen is hier aardig en open naar elkaar, dat maakt het een hecht team. Daarnaast wordt er ieder jaar een gezellig team weekend georganiseerd.” Leuk!

Lees verder onder de foto >

Eén en al gezelligheid | Foto: de Essentie

Geïnteresseerd?

Gaat jouw hart sneller kloppen van het bovenstaande verhaal? Wie weet ben jij dan wel de perfecte match! De essentie heeft meerdere vacatures. Ben je nieuwsgierig en wil je graag meer weten? Dat kan! Je bent altijd welkom voor een goed gesprek en een lekker bakje koffie.

De essentie

Hambakenwetering 5, 5231 DD Den Bosch

Meer informatie

De essentie

Hambakenwetering 5, 5231 DD Den Bosch

Meer informatie

Meer in deze categorie

Ondernemer uitgelicht

Ga naar “Aan tafel bij… Jan en Tom van De Bossche Draak Likeur”

Aan tafel bij… Jan en Tom van De Bossche Draak Likeur

Ga naar “Alleen hier te vinden: exclusieve lampen in deze pop-up store in het centrum van Den Bosch”

Alleen hier te vinden: exclusieve lampen in deze pop-up store in het centrum van Den Bosch

Aangeboden door Studio NOURR

Ga naar “Wát een verschil! Met deze exclusieve verf krijgt jouw interieur een succesvolle make-over”

Wát een verschil! Met deze exclusieve verf krijgt jouw interieur een succesvolle make-over

Aangeboden door Kleurenwaaier.nl

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “50% korting op alle brillen”

50% korting op alle brillen

 • Specsavers Den Bosch
 • Geldig t/m 17 april 2023

Topper

Ga naar “Davitamon en Kruidvat weerstand en energie* van € 4,78 voor € 3,58”

Davitamon en Kruidvat weerstand en energie* van € 4,78 voor € 3,58

 • Geldig t/m
Ga naar “1 kilo of 750 gram AH Mandarijnen Orri mandarijnen van € 2,89 voor € 2,49”

1 kilo of 750 gram AH Mandarijnen Orri mandarijnen van € 2,89 voor € 2,49

 • Albert Heijn
 • Geldig t/m 2 april 2023
Ga naar “Calinda Aardbeien 2 stuks € 5,00”

Calinda Aardbeien 2 stuks € 5,00

 • Jumbo
 • Geldig t/m 4 april 2023
Ga naar “Avocado Of Mango € 0,99”

Avocado Of Mango € 0,99

 • Jumbo
 • Geldig t/m 4 april 2023

Agenda

Ga naar “Festival Trek 2023 in Den Bosch”

Festival Trek 2023 in Den Bosch

 • Van 7 jul t/m 9 jul
Ga naar “Smèrrig Koningsdag Festival”

Smèrrig Koningsdag Festival

 • Koninkrijk van Muziek
 • 27 april 2023
Ga naar “Expositie ‘The Art of Comfort’”

Expositie ‘The Art of Comfort’

 • T/m 2 apr
Ga naar “StoryTrail Theaterwandeling Den Bosch”

StoryTrail Theaterwandeling Den Bosch

 • T/m 31 dec