Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Martijn is makelaar in Den Bosch: ‘Hier voel ik me het meest thuis’

Aangeboden door BOSS Wonen 5 juni 2020

Hij zit al ruim 25 jaar in het vak en daarmee is makelaar Martijn van Kollenburg (45) niet meer weg te denken uit onze stad. De Bosschenaar runt BOSS Wonen en voelt zich helemaal thuis in ‘een gezellig stukje Den Bosch’.

Wie het pand van BOSS Wonen in de Verwersstraat binnenstapt, snapt precies waarom. Het strakke houten interieur, het water op de achtergrond, de ruime ‘eettafel’: het lijkt alsof we Martijn thuis ontmoeten. “Het is hier ook net de huiskamer”, zegt de makelaar met een brede glimlach.

BOSS Wonen

BOSS Wonen is in 2010 ontstaan in Den Bosch. “Hier voel ik me het meest thuis. Ik ben een echte Bosschenaar, dan wil je niets liever dan in het centrum zitten.” Toch focust Martijn zich als makelaar op de huizenmarkt in Den Bosch en omgeving. “BOSS Wonen richt zich voornamelijk op de verkoop van bestaande woningen en op nieuwbouw in de regio. Denk aan Vught, Rosmalen en andere gemeenten rondom Den Bosch.” Iedereen die z’n huis wil verkopen, kan bij BOSS Wonen terecht. “Ik focus me niet op een bepaald segment. Iedereen kan bij mij terecht. Daarnaast verkopen we nieuwbouwappartementen in Rosmalen en Veghel.”

Tekst loopt door onder foto. 

boss wonen
De etalage van BOSS Wonen. Foto: indebuurt Den Bosch

Elke dag tot ’s avonds laat bereikbaar

Zelfs als je om 22.30 uur besluit om je huis te verkopen, staat Martijn voor je klaar. Hij is zeven dagen in de week bereikbaar tot elf uur ’s avonds, óók op zaterdag en zondag. “Ik ben makkelijk bereikbaar, dat wordt gewaardeerd. Daarnaast vinden mensen de persoonlijke dienstverlening erg fijn: bij alle facetten in het verkoopproces ben ik zelf betrokken en opdrachtgevers kunnen ook altijd bij mij terecht voor advies of overleg.”

“Mensen weten wat ze aan me hebben”

Of BOSS Wonen daarin onderscheidend is? “Dat hoor ik wel terug. Mijn opdrachtgevers waarderen de persoonlijke manier van werken. Mensen weten daardoor wat ze aan me hebben.” Dat blijkt ook uit de reacties die Martijn vaak krijgt. “Mensen vinden het prettig dat ik makkelijk benaderbaar ben. Als ik een bezichtiging heb gehad, krijgen mijn opdrachtgevers direct na de afspraak een terugkoppeling.”

‘Alle mensen zijn anders’

“Het contact met de mensen maakt mijn werk zo leuk”, vervolgt Martijn. “Ik vind het leuk om mensen te ontmoeten. Iedere woning is anders, alle mensen zijn anders. Ik voel me helemaal thuis in deze wereld.” Zijn dagen worden extra leuk door de afwisseling tussen bestaande- en nieuwbouw. “Dat is net weer een ander verkooptraject. En zo kom en blijf ik in contact met professionele opdrachtgevers.”

Op zoek naar een woning? Verhuisplannen? Kijk gauw wat BOSS Wonen voor jou kan betekenen. Klik op de oranje button voor meer informatie: 


Deze bijdrage wordt je aangeboden door BOSS Wonen. Meer over BOSS Wonen ontdekken?

BOSS Wonen makelaars

Gesloten09:00 - 23:00

Verwersstraat 108, Den Bosch

Bekijk meer:makelaars

adv.