Alleen hier te vinden: exclusieve lampen in deze pop-up store in het centrum van Den Bosch

Aangeboden door Studio NOURR

Annegien in haar atelier | Foto: Studio NOURR

Nog op zoek naar een te gekke eyecatcher van een lamp voor in huis? Of wil je van dat ene donkere hoekje in de woonkamer een lichtpuntje maken? Dan heb je geluk! Aanstaande dinsdag 14 maart tot en met zondag 19 maart heeft Studio NOURR een pop-up middenin Den Bosch.

Annegien Loudon-Koudijs maakt lampen en lampenkappen onder de naam Studio NOURR. “Studio NOURR bestaat nu anderhalf jaar. Ik ben altijd al gek geweest van keramiek, daarom verzamel ik dat ook al heel lang. Of het nu een porseleinen vaas is of een aardewerk pot. Het idee om er lampen van te maken ontstond ineens. Vervolgens heb ik mezelf aangeleerd hoe ik lampen en lampenkappen moest maken, want ik had geen idee.”

Voor de lange termijn

“Een lamp is iets wat je iedere dag gebruikt”, vertelt Annegien. “Daarom is het ook zo’n mooi product. Ik heb zelf bijvoorbeeld een paar jaar geleden een lamp laten maken en ik word er nog steeds heel vrolijk van. Dat is ook de bedoeling van de lampen en lampenkappen die ik maak. Je moet er eigenlijk de komende dertig jaar blij van worden. Het is dan ook niet voor niets dat ik net dat stapje extra doe voor mijn klanten door bij ze langs te gaan met lampen op het moment dat ze geïnteresseerd zijn.”

Annegien komt bij je langs

Volgens Annegien komt het vaak voor dat lampen in het echt heel anders zijn dan op de foto. “Daarom heb ik ook geen webshop. Mijn lampen moet je ervaren. Ik ga bij klanten thuis langs met verschillende lampen en lampenkappen om te kijken wat bij hun interieur past. De klant koopt dan ook heel vaak een andere lamp van mij, dan in eerste instantie uitgezocht op mijn website.”

Hier moet je op letten

Annegien geeft een paar tips waar je op moet letten als je een lamp koopt. “Selecteer je lamp op kleur, past hij in je interieur bijvoorbeeld? En bedenk waar je hem wil hebben staan en meet het uit. De maat van een lamp kan écht het verschil maken of je de lamp mooi vindt staan of niet. Als je hem bijvoorbeeld op een klein tafeltje wil hebben, moet je daar geen enorme lamp willen hebben staan.”

Haal de sfeer in huis

Studio NOURR verkoopt alleen sfeerverlichting. “Mijn lampenkappen zijn altijd lichtdoorlatend. Daarvoor gebruik ik meestal kwalitatieve en hoogwaardige stoffen zoals linnen of zijde. Welke kleur ik kies voor de kap hangt af van de kleuren van de pot of vaas die eronder zit. Maar het kan ook zijn dat die kap niet mooi in iemands interieur staat. Dan gaan we samen met wat stofstaaltjes op zoek naar de juiste kleur en maak ik de juiste lampenkap op maat voor je.”

Van China tot Delft

In de pop-up in Den Bosch vind je allerlei verschillende soorten lampen en lampenkappen. “Ik heb Chinese, Nederlandse en Europese vazen en potten die ik gebruik voor mijn lampen. Het is voornamelijk Chinees en die vind ik via veilingen en heel af en toe op Marktplaats. Ik ben eigenlijk historicus en haal mijn inspiratie voor de lampen dan ook uit de geschiedenis. Alles wat destijds mee is genomen door de VOC vind ik prachtig en bekijk ik graag in musea ter inspiratie.”

Een week op proef

Annegien kan niet wachten tot de pop-up geopend is. ” Het leuke van de pop-up is dat mensen zien wat er allemaal mogelijk is.” In de pop-up kun je direct een lamp of lampenkap kopen, maar je kunt ook een afspraak maken met Annegien om langs te komen bij jou thuis zodat je zeker weet dat je de juiste keus maakt. “Vaak doen we ook een proefplaatsing. Dat wil zeggen dat we een lamp een week bij iemand thuis laten staan en als hij na een week nog bevalt laten we hem staan en maken we de betaling rond.”

Hier moet je zijn

Kom van dinsdag 14 maart tot zondag 19 maart aan de Kruisstraat 16 in Den Bosch de exclusieve lampen en lampenkappen bewonderen van Studio NOURR. Dinsdag tot en met vrijdag ben je welkom van 10.00 uur tot 18.00 uur. Op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en zondag van 12.00 uur tot 17.00.

Hieronder vast een voorproefje van wat je kunt verwachten in Den Bosch.

Meer in deze categorie

Ondernemer uitgelicht

Ga naar “Tim zoekt enthousiaste collega’s: ‘Hier ontwikkel je niet alleen gebieden, maar ook jezelf’”

Tim zoekt enthousiaste collega’s: ‘Hier ontwikkel je niet alleen gebieden, maar ook jezelf’

Aangeboden door De essentie

Ga naar “Aan tafel bij… Jan en Tom van De Bossche Draak Likeur”

Aan tafel bij… Jan en Tom van De Bossche Draak Likeur

Ga naar “Wát een verschil! Met deze exclusieve verf krijgt jouw interieur een succesvolle make-over”

Wát een verschil! Met deze exclusieve verf krijgt jouw interieur een succesvolle make-over

Aangeboden door Kleurenwaaier.nl

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “50% korting op alle brillen”

50% korting op alle brillen

 • Specsavers Den Bosch
 • Geldig t/m 17 april 2023

Topper

Ga naar “Davitamon en Kruidvat weerstand en energie* van € 4,78 voor € 3,58”

Davitamon en Kruidvat weerstand en energie* van € 4,78 voor € 3,58

 • Geldig t/m
Ga naar “Luxe Geuren Uitverkoop van € 25 voor € 20”

Luxe Geuren Uitverkoop van € 25 voor € 20

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 26 maart 2023
Ga naar “Kruidvat Boob tape van € 5,99 voor € 5”

Kruidvat Boob tape van € 5,99 voor € 5

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 26 maart 2023
Ga naar “Alle AH Goudse kaas in stukken van de zelfbediening* van € 3,12 voor € 1,56”

Alle AH Goudse kaas in stukken van de zelfbediening* van € 3,12 voor € 1,56

 • Albert Heijn
 • Geldig t/m 26 maart 2023

Agenda

Ga naar “Festival Trek 2023 in Den Bosch”

Festival Trek 2023 in Den Bosch

 • Van 7 jul t/m 9 jul
Ga naar “Smèrrig Koningsdag Festival”

Smèrrig Koningsdag Festival

 • Koninkrijk van Muziek
 • 27 april 2023
Ga naar “Expositie ‘The Art of Comfort’”

Expositie ‘The Art of Comfort’

 • T/m 2 apr
Ga naar “StoryTrail Theaterwandeling Den Bosch”

StoryTrail Theaterwandeling Den Bosch

 • T/m 31 dec