Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo gaat tatoeëerder Gideon van Duke Tattoo te werk!

Door Caroline Lichtenberg 13 oktober 2017

Gideon van de Sande is al zes jaar tatoeëerder en runt de tattooshop Duke Tattoo. Onlangs is de zaak helemaal verbouwd. We spreken met Gideon over zijn passie voor het vak.

“We hebben de boel helemaal verbouwd om zo een efficiëntere ruimte-indeling en meer privacy te creëren. Maar ik vind het wel belangrijk om een open zaak te houden, zodat het laagdrempelig is en iedereen zich welkom voelt.”

(Tekst loopt door onder foto)

dezaakduke

Duke Tattoo bestaat nu vijf jaar. “Ik heb het in de loop der jaren drukker gekregen, we zitten nu meestal een maand vol. Kleine tattoo-klusjes kunnen nog wel tussendoor, maar de grotere stukken moeten echt worden ingepland.”

(Tekst loopt door onder foto)

schilderijen duke

Elke tattoo even belangrijk

“Ik vind het persoonlijk tof om zwart-wit realistische tatoeages te zetten en veel mandala’s en dotwork. Maar we zijn allround en nemen elke tatoeagewens serieus. We duiken in de achtergrond van elke tekening die we zetten. Of deze nu klein of groot is. Een klein hartje kan voor iemand net zo veel betekenen als een complete mandala op een rug. De grootte of complexiteit is niet belangrijk, maar juist wat het voor iemand betekent. Je brengt namelijk iets aan bij een persoon die daar zijn of haar hele leven mee moet lopen. Dan doe je niks ‘effe zomaar’.”

Benieuwd naar hoe Gideon te werk gaat? Hieronder zie je hem bezig met een klant.


Meer over Duke Tattoo ontdekken?

Duke Tattoo tattoo shops

Gesloten12:00 - 17:00

Orthenstraat 256, Den Bosch

Bekijk meer:tattoo shops

adv.