Bij deze inspirerende flexwerkplek kun je gratis (!) terecht in Den Bosch

Aangeboden door Willem Twee

Flexwerkplekken in Den Bosch bij Willem Twee | Foto: Willem Twee

Sinds kort kun je in Den Bosch terecht bij een wel heel inspirerende flexwerkplek. In één van de kunstruimtes van Willem Twee muziek en beeldende kunst zijn werkplekken ingericht waar je gratis gebruik van kunt maken. Je loopt gewoon naar binnen en gaat aan de slag. Zit je werkdag erop? Dan kun je mooi afsluiten met een bezoek aan het Willem Twee poppodium. Nice!

Janna (20), Maik (36) en Ronella (47) komen hier in ieder geval graag. Niet gek, want je hebt goede wifi, ruimte, rust, een inspirerende plek én warmtepanelen die het aangenaam werken maken. De Brabanders vertellen waarom ze hier zo graag werken.

Lees verder onder de foto >

Janna zit graag bij Willem Twee

Perfecte plek voor Janna om te studeren

Janna woont in Eindhoven en studeert aan de Fontys hogeschool in Tilburg, maar reist graag af naar Den Bosch om hier te kunnen werken. “Toen ik hier voor het eerst kwam, vond ik het meteen al een mooi gebouw. Het is industrieel, maar niet op een koude en kille manier”, vertelt ze. De werkplekken zijn bovendien aangenamer dan die op haar school.

“Je hebt hier meer ruimte op tafel voor je spullen en je wordt niet continu afgeleid door mensen die langslopen”, vertelt Janna. Ze vervolgt: “Er zijn ook infraroodpanelen die je zelf kunt bedienen. Je krijgt dus geen last van koude voeten en kunt je handen eraan warmen. En dat zonder dat de gehele ruimte warm gehouden hoeft te worden!” Ook Ronella is hier fan van: “Ik ben een echte koukleum en hier zit ik lekker warm.”

De locatie maakt het de ideale werkplek, licht Janna toe: “Als ik m’n focus kwijt ben, loop ik even een rondje. Dan is m’n hoofd weer leeg en kan ik door.” Elke twee maanden is er een nieuwe expositie. Janna vertelt: “Ik vind de huidige expositie, van dagelijkse geluiden die in muziek zijn verwerkt, heel leuk. Bij de vorige expositie stond er een glijbaan in de ruimte, daar kon je vanaf glijden tussen het werken door.” Van de geluiden heb je gelukkig helemaal geen last als je hier zit te werken.

Lees verder onder de foto >

Willem Twee biedt een ideale flexwerkpek voor sportschooleigenaar Maik

Op steenworp afstand van de sportschool van Maik

Maik heeft in Den Bosch, op steenworp afstand van Willem Twee, een eigen sportschool: TrainStation073. Praktisch gezien dus een ideale locatie voor zijn kantoor. Toen hij voor het eerst binnenliep, was hij meteen verkocht: “Ik had meteen een prettig gevoel. De sfeer is gewoon fijn, dat is iets dat je niet kunt beschrijven.”

Toch was het niet vanzelfsprekend dat Maik hier zou komen: “Ik reed er altijd wel langs, maar dacht dat het gewoon een expositieruimte was. Toen ik naar binnen ging, kwam ik erachter dat het heel anders was.” Ook hij vindt bij Willem Twee rust om te werken. “Iedereen is voor zichzelf aan het werk. Daarom kan ik hier goed werken zonder gestoord te worden, dat vind ik fijn.”

Niet alleen de werkplekken zijn voor Maik een reden om terug te blijven komen. “In het Willem Twee café kun je ongestoord overleggen. Je eet hier ook nog lekker én gezond.” Ook als je vegetariër of vegan bent zit je hier goed. Voor Maik is Willem Twee natuurlijk heel erg in de buurt van zijn sportschool, maar de locatie is voor veel meer mensen handig vertelt hij: “Je zit hier op vijf minuten van de binnenstad en drie minuten van het station en je parkeert ook nog gemakkelijk voor de deur.”

Lees verder onder de foto >

Ronella zit helemaal op haar plek bij Willem Twee

Als een kantoor voor freelancer Ronella

Ronella is een echte Bosschenaar en werkt als freelance marketeer/schrijver voor opdrachtgevers door het hele land. Soms zit ze bij opdrachtgevers op kantoor, maar op andere werkdagen komt ze graag naar Willem Twee. “Het voelt een beetje als naar kantoor gaan, dat vind ik wel fijn. Ik kan thuis in Den Bosch ook wel werken, maar dan ga je toch sneller een was doen”, vertelt Ronella.

Maar het is meer dan praktisch. “Je zit in een kunstruimte met steeds een andere tentoonstelling. Eigenlijk wordt mijn kantoor steeds opnieuw ingericht. Ik werk met name in de culturele sector en daar zit je hier middenin. Soms levert dat mij ook een nieuwe opdracht op”, licht Ronella toe.

Genoeg mensen om je heen dus, maar zonder dat je daardoor afgeleid wordt, vertelt Ronella: “Het is heel bedrijvig, maar niet te druk. Het is ook wel duidelijk dat je daar komt om te werken.” Net als Janna is Ronella onder de indruk van het pand. “Het is een monument, maar zonder dat het oubollig is. De lichtval is ook prachtig. Ik houd daar van.”

Lees verder onder de foto’s >

Ook jouw flexwerkplek in Den Bosch

Zie jij jezelf ook wel zitten op zo’n flexwerkplek in Den Bosch bij Willem Twee? Dat kan! Neem je spullen mee en geniet van de goeie wifi terwijl je werkt of studeert. Iedereen is welkom en het kost helemaal niets. Er zijn nog meer mogelijkheden naast de flexwerkplekken.

Huur bijvoorbeeld een vergaderruimte voor je presentatie of bijeenkomst in één van de naastgelegen ruimtes. Deze zijn geschikt voor groepen van 2 tot en met 50 mensen. Willem Twee is maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur en in het weekend van 11.00 tot 17.00 uur.

Willem Twee

4,3
(746)

Boschveldweg 471, 5211 VK Den Bosch

Nu geopend

Meer informatie

Willem Twee

4,3
(746)

Boschveldweg 471, 5211 VK Den Bosch

Nu geopend

Meer informatie

Meer in deze categorie

Bedrijvigheid

Ga naar “Bij deze nieuwe carnavalswinkel in Den Bosch scoor je álles voor een Oeteldonks feestje”

Bij deze nieuwe carnavalswinkel in Den Bosch scoor je álles voor een Oeteldonks feestje

Aangeboden door Oetelhal

Oetelhal den bosch
Ga naar “Wow! Dit bedrijf in Den Bosch behoort tot de beste werkgevers van 2023”

Wow! Dit bedrijf in Den Bosch behoort tot de beste werkgevers van 2023

Aangeboden door Hoppenbrouwers Techniek

Ga naar “Vacature! indebuurt zoekt een tekstverwerker/eindredacteur”

Vacature! indebuurt zoekt een tekstverwerker/eindredacteur

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “Davitamon en Kruidvat weerstand en energie* van € 4,78 voor € 3,58”

Davitamon en Kruidvat weerstand en energie* van € 4,78 voor € 3,58

 • Geldig t/m
Ga naar “Pauline Wingelaar € 2,99”

Pauline Wingelaar € 2,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 12 februari 2023
Ga naar “Kinderpyjama € 9,99”

Kinderpyjama € 9,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 12 februari 2023
Ga naar “Skechers sneakers 36 t/m 46 € 39,99”

Skechers sneakers 36 t/m 46 € 39,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 12 februari 2023
Ga naar “JUMBO VERSPAKKET SOEPEN van € 4,49 voor € 2,99”

JUMBO VERSPAKKET SOEPEN van € 4,49 voor € 2,99

 • Jumbo
 • Geldig t/m 14 februari 2023

Agenda

Ga naar “Oetelrave Den Bosch”

Oetelrave Den Bosch

 • Barkade
 • 18 februari 2023

Topper

Ga naar “Carnaval in Oeteldonk”

Carnaval in Oeteldonk

 • Van 18 feb t/m 21 feb
carnaval in oeteldonk
Ga naar “Expositie ‘The Art of Comfort’”

Expositie ‘The Art of Comfort’

 • T/m 2 apr
Ga naar “The Charming Hypnotist te zien in PERRON-3”

The Charming Hypnotist te zien in PERRON-3

 • 10 maart 2023
Ga naar “Smèrrig Koningsdag Festival”

Smèrrig Koningsdag Festival

 • Koninkrijk van Muziek
 • 27 april 2023