Beleggen in een Bossche juwelierszaak? Het kan! Hier lees je hoe

Aangeboden door Vivienne van Amelsfoort Juweliers 8 december 2017

Geloof het of niet: beleggen is hip. Banken geven op dit moment nauwelijks rente op spaargeld, dus zoeken mensen een andere manier om te verdienen met aan hun spaargeld. En jij kan het ook! Vivienne van Amelsfoort Juweliers biedt een laagdrempelige manier aan om in te stappen. Het is makkelijker en minder eng dan je denkt!

Zo beleg je in Vivienne van Amelsfoort Juweliers

De aanpak bij Vivienne van Amelsfoort Juweliers is als volgt: je koopt één of meerdere gewaarmerkte unieke certificaten – ter waarde van €250,-. Met één certificaat kun je 5% rendement halen uit de winkel van Vivienne. Die 5% krijg je na afloop van het kalenderjaar, in maart uitgekeerd. Van de uitgegeven certificaten wordt een register bijgehouden.

De uitgegeven certificaten zijn vrij overdraagbaar. Als je bijvoorbeeld iemand wil verrassen of wat geld over hebt, kun je een certificaat kopen. Een blijvende waarde op papier voor de kleine belegger, met grote voordelen!

What’s in it for you?

Super leuk allemaal, dat beleggen – maar wat krijg je er nou eigenlijk voor terug? Vivienne van Amelsfoort adviseert mensen om in haar juwelierszaak te beleggen – een moderne manier van sparen. Het gestorte bedrag wordt omgezet in de sieradencollectie van Vivienne. Als je bij Vivienne van Amelsfoort Juweliers belegt, krijg je deze prettige voordelen:

  • Je krijgt een onbeperkte, doorlopende korting van 15% op nieuwe sieraden en horloges;
  • Je mag jaarlijks de bijeenkomst bijwonen voor alle beleggers en daarbij krijg je een sneak preview van de nieuwe collecties;
  • Alle aandeelhouders krijgen jaarlijks een diner aangeboden in een Bosch restaurant, tijd voor gezelligheid waarbij de nieuwe plannen en trends worden besproken.

Ook kunnen de certificaten te allen tijde worden ingewisseld, als je in de juwelierszaak van Vivienne een aankoop doet van boven de €1000,-.  Wil je meer weten over beleggen in Vivienne van Amelsfoort Juweliers? Loop dan even binnen, Vivienne helpt je graag verder!

Vivienne van Amelsfoort - foto door Bastion Oranje
Het prachtige pand van Vivienne aan de Vughterstraat

Beleggen is trendy, safe en heeft een hoog rendement!

Denk je nu: beleggen, dat lijkt me wel wat? Het is natuurlijk aan jezelf of dat bij je past, maar hierbij wat handige weetjes:

  • Je koopt beleggingen waarvan je denkt dat ze in toekomst meer waard zullen zijn. Op die manier krijg je later meer geld bij de verkoop, dan je bij de aankoop hebt betaald. Het verschil tussen de kosten en de opbrengt is je winst, zo wordt je geld meer waard.
  • Je kunt je vermogen laten groeien met sparen en beleggen. Vanzelfsprekend is beleggen onzekerder dan sparen, aan beleggen zitten risico’s vast. Waarom zou je dat risico nemen? Omdat beleggen op de langere termijn meer resultaat kan opleveren dan sparen – als je het goed doet natuurlijk. De huidige spaarrente is heel laag, daarom is het op dit moment een goed idee om in te springen, want beleggen kan op langere termijn meer geld opleveren.
  • Je hebt vast en zeker allang bedacht wat je doelen van het beleggen zijn. Handig, want soms is sparen doeltreffender dan beleggen. Maar als je bijvoorbeeld vermogen wil opbouwen voor je kinderen of na je pensioen, dan kan beleggen de uitkomst zijn.
  • Aan beleggen zit altijd een risico vast. Maar het voordeel is dat je het risico zo groot kunt maken als je zelf wil. Je kunt op verschillende manieren beleggen waardoor je vooraf weet wat je ongeveer kunt verwachten. Je kiest je eigen beleggingsstijl!
Beleggen doe je zo
Foto: Unsplash

Vivienne van Amelsfoort Juweliers juweliers

Nu gesloten10:00 - 18:00

Vughterstraat 69, Den Bosch

Bekijk meer:juweliers