Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Basketbalclub New Heroes verandert haar naam naar Heroes Den Bosch

Aangeboden door Mijn Financier.nl 16 september 2019

De recordkampioen in het Nederlandse basketball draagt sinds 21 augustus de naam Heroes Den Bosch. Wist je dat de club niet alleen zestienvoudig landskampioen is, maar ook trotse gastheer van een uitzonderlijk business platform? Het is de plek voor elke ondernemer die netwerken en topentertainment wil combineren in een bijzondere sportomgeving.

Bossche basketbal in rood en blauw

De vaste kleuren – rood en blauw – verwijzen naar de meest succesvolle periodes in het Bossche basketbal: Nashua Den Bosch (blauw) en EiffelTowers (rood), zo lezen we op de website. De naam Heroes eert het roemruchte verleden en de vele basketbalhelden die de club heeft voortgebracht. Ze hopen in de toekomst nog veel meer iconen in de Maaspoort te creëren. Daarnaast is de naam van de stad weer onderdeel van de clubnaam.

(Tekst loopt door onder de video)

Best bewaarde geheim van Den Bosch

Bob van Oosterhout (ondernemer, sportmarketeer en sportgek in hart en nieren) was van 1993 tot 1997 al manager van de Bossche club. In 2016 kwam hij terug naar Den Bosch, en in september van dat jaar nam hij de basketballclub over. Bob noemt Heroes Den Bosch het best bewaarde geheim van de stad: “Mensen die hier voor het eerst komen zeggen: ‘Wat gebeurt hier?!’ Ze verwachten een eenvoudige sporthal met een basketbalwedstrijdje. Het is écht bijzonder. Entourage, sfeer, spektakel, je hebt het hier allemaal!”

(Tekst loopt door onder de Facebookpost)

Gezellig avondje uit

Jenny van Herpen, commercieel manager, vertelt over het zakelijk platform: “We hebben een groeiende Business Club met een breed scala van ruim 140 bedrijven, en het bezoeken van een wedstrijd biedt een hoogwaardig avondje uit vol entertainment, ambiance en beleving. Voor jezelf en je klanten of relaties.”

Jaimy van Mijnfinancier.nl

Ook Jaimy van Mijnfinancier.nl heeft zich bij de Business Club gevoegd: “Mijn zoontje van negen speelt basketbal, en mijn man heeft de sport een tijdje gedaan. Ik speelde als vijftienjarig meisje ook. Sinds kort heb ik me aangesloten bij de activiteitencommissie van de Business Club. Het sfeertje is ontzettend positief en als ik bij de club ben, krijg ik altijd energie! Iedereen heeft zin om te groeien en te knallen. De activiteiten lopen erg uiteen en je hebt voor ieder wat wils: ook voor vrouwen en kinderen bijvoorbeeld.”

(Tekst loopt door onder de foto)

Bij Maaspoort Sports & Events. Foto: Heroes Den Bosch

De Business Club heeft ook een eigen basketbalteam genaamd Bob’s Bastards: “Er is zelfs animo voor een vrouwenteam”, zegt Jaimy.”De Business Club is echt van toegevoegde waarde. De evenementen zijn gezellig en je kan je netwerk uitbreiden.”

Informeel en toegankelijk

Ondernemers zijn altijd positief verrast bij de kennismaking, en blijven vervolgens ook graag terugkomen. De reden hiervoor legt Jenny uit: “We zijn toegankelijk, informeel en hebben oog voor onderlinge verbinding en het maken van warme connecties. De ondernemer heeft hierdoor dé uitgelezen kans om een gezellige avond te combineren met het vergroten van het netwerk en duurzame zakelijke relaties aan te gaan.” Wil jij ook kennismaken met dit enerverende business platform? Neem dan contact op met Jenny van Herpen.


Meer over Mijn Financier.nl ontdekken?

Mijn Financier.nl dienstverlening

GeopendHele dag

Hinthamerstraat 149, Den Bosch

Bekijk meer:dienstverlening

Lees ook:

mijn financier

Wij stellen aan je voor… het leukste team van Den Bosch!

Nou mensen, mocht je nog leuke financieel adviseurs zoeken, dan hebben wij die gevonden! We stapten ...
Mijn Financier

Binnenkijken bij Jaimy en Gerhard: ‘De twee gaskachels zijn de enige bron van verwarming’

Al van buitenaf is het pand waar we dit keer binnenkijken prachtig om te zien. Eenmaal binnen zien w...

7 x dingen die je moet weten als je een woning wilt kopen in Den Bosch

Wil je een woning kopen in Den Bosch? Leuk! Of stressvol? Als je niet al tijdens de bezichtiging zeg...

adv.