5 x beste rijscholen van Den Bosch volgens Bosschenaren

Door Caroline Lichtenberg 17 oktober 2017

Er zijn in onze stad veel rijscholen, maar welke zijn nu echt aan te raden? Bij welke scholen heb je de beste slagingskans? Wij vroegen het aan onze lezers en ontvingen veel reacties. Deze vijf scholen werden het meest genoemd!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Hans van Hoorn

bart en hans

Hans en Bart van Hoorn hebben al 28 jaar ervaring en het slagingspercentage is 70%. Mensen hebben gemiddeld 20 lessen nodig voor het examen. Hier lees je meer info zoals prijzen.

Autorijschool Hans van Hoorn rijscholen

Stadskampstraat 15, Den Bosch

Bekijk meer:rijscholen

Stolzenbach

stolzenbach

‘Betrouwbaar, gevoel voor humor en geduld.’ Dat zijn de eigenschappen die Jack Stolzenbach op zijn website heeft geschreven die ook worden onderschreven door zijn leerlingen. Een ander pluspunt is dat hij een gecertificeerde faalangstinstructeur is. Dus geen klamme handjes meer achter het stuur! Benieuwd naar deze rijschool? Kijk dan hier.

Autorijschool Stolzenbach rijscholen

Nu openHele dag

Schieland 13, Den Bosch

Bekijk meer:rijscholen

Kees van Goch

autorijschool

Ook deze man is een gecertificeerd faalangstinstructeur. Verder biedt Kees van Goch hulp aan mensen die moeite hebben met het leren van de theorie. Hij geeft leertips en een serie theorielessen. Hier vind je meer info.

Kees van Goch rijscholen

Nu openHele dag

Mgr. Diepenstraat 10, Den Bosch

Bekijk meer:rijscholen

Hans van Eijk

rijbewijs

Deze rijschool neemt leerlingen aan uit Den Bosch, maar ook uit de regio. De school heeft meer dan 35 jaar ervaring in het opleiden van mensen voor het rijbewijs B. Bekijk meer info, zoals prijzen.

Rijschool Hans van Eijk rijscholen

Nu openHele dag

6e Rompert 29, Den Bosch

Bekijk meer:rijscholen

Autorijschool Amir

amir

Een geduldige rij-instructeur, dat voert vooral de boventoon in de reacties die we lezen over deze rijschool. Van de deelnemers behaalt 66 tot 70% tijdens het eerste examen het rijbewijs. Op de website vind je meer informatie.

Autorijschool Amir rijscholen

Nu openHele dag

Burchtenlaan 2, Den Bosch

Bekijk meer:rijscholen
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.