Zit je niet lekker in je vel? Bij Bouman van Bergen geven ze je een duwtje in de rug

Aangeboden door Bouman van Bergen 7 juni 2018

Soms heb je even niet de goede vibe te pakken: je voelt je onrustig, vermoeid of je leven ligt enigszins overhoop. Super herkenbaar, daar hebben we allemaal wel eens last van. Vaak is dit een tijdelijk probleem, maar het kan ook langer duren dan je zelf graag zou willen. Als je je dat realiseert, is het een goed moment om Bouman van Bergen binnen te stappen in de Rompertpassage. 

Bouman van Bergen is een reformwinkel met enorm veel voedingssupplementen, natuurlijke cosmetica, thee, afslankproducten en nog véél meer. Ook is er genoeg coaching in huis: Edward van Erp is natuurgeneeskundig en arthomoleculair therapeut, hij is elke vrijdag en om de week op dinsdag beschikbaar in de winkel. Edward is gediplomeerd therapeut en hij kan aan de hand van de acupressuurpunt op handen en voeten een complete gezondheidscheck van je lichaam doen.

Hoe gaat het in z’n werk?

Allereerst stap je Bouman van Bergen binnen en leg je aan eigenaar Fred uit waar je last van hebt, hij kan je vervolgens óf direct een voedingssupplement aanreiken, óf een afspraak voor je maken bij Edward van Erp. Op de dagen dat hij in de winkel is, kun je langskomen voor een eerste adviesgesprek. Je vertelt simpelweg waardoor je niet helemaal lekker in je vel zit en vanaf dat moment start je coachingstraject. Edward meet je de waarde van je bloed, zodat hij een helder beeld van je krijgt. Edward: ”Ieder mens is anders, ik kijk daarom specifiek naar jou als persoon. De recepten die ik voorschrijf zijn persoonsgebonden; wat voor de ene wel werkt, werkt voor de ander juist niet.”

(tekst loopt door onder de foto)

Bouman van Bergen
Bouman van Bergen | Foto: indebuurt Den Bosch

Voedingssupplementen

”Wat ik veel meemaak, is dat mensen last hebben van hormonale problemen die maar niet willen herstellen. Als je de juiste voedingssupplementen voorschrijft, kunnen die problemen snel verdwijnen. Ik hoor vaak van klanten dat de ontwikkeling positief wordt ervaren door het slikken van de supplementen die ik heb voorgeschreven, omdat ze zo goed werken.” Ook een fijne stok achter de deur: Edward vraagt vooraf altijd of je (aanvullend) verzekerend bent, dan wordt alles vanuit Bouman van Bergen gewoon vergoed door je verzekeraar.

Nadat Edward de voedingssupplementen heeft voorgeschreven, bekijkt hij na ongeveer vier tot zes weken hoe je je voelt. Vervolgens kan de dosering waar nodig worden aangepast en eventueel een vervolgafspraak worden gemaakt. Net zo lang totdat jij je weer helemaal happy voelt!

Lees ook:

fred-en-miriam-bouman

Wow, Bouman van Bergen bestaat al 140 jaar! ‘De zaak is ons leven’

Fred Bouman stamt uit een familie met een passie voor koloniale waren als koffie en thee. Bouman van...

Bouman van Bergen winkelen

Nu gesloten09:00 - 18:00

Rompertpassage 42 , Den Bosch

Bekijk meer:winkelen

adv.