Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lente is coming! Hier zorgen ze voor een frisse, nieuwe look [foto’s]

Aangeboden door Palazzo Hair-Design 6 maart 2020

Het zonnetje schijnt steeds meer en dat betekent maar één ding: lente is coming! Wil jij het voorjaar stralend beginnen met een gloednieuwe, frisse look? De dames van Palazzo Hair-Design zijn er helemaal klaar voor om jou in de stoel te ontvangen: laat je lekker in de watten leggen en stap vervolgens stralend naar buiten. 

Bij de salon op het Paleiskwartier kun je terecht voor een mooie, lang behoudende glanzende haarkleur. Ze werken met ammoniakvrije, ongeparfumeerde, permanente hair colour voor een unieke beleving. Het haar wordt gerespecteerd en de hoofdhuid wordt met zachtheid behandeld. Ga voor natuurlijke reflecties, sublieme glans en de perfecte dekking.

Tekst loopt door onder foto. 

Deze transformatie is een koperkleur van L’Oreal, Dia Light. De prachtige styling met krullen maken het plaatje helemaal af. Foto: Palazzo Hair-Design

Ammonia vrije kleuring

Bij Palazzo Hair-Design gaan ze voor een ammoniavrije kleuring die grijze haren als sneeuw voor de zon laat verdwijnen. De kleuring verzorgt het haar en geeft het een fantastische glans. Deze kleuring is ideaal voor natuurlijk haar of het toevoegen van een intens karakter.

Tekst loopt door onder foto. 

Foto: Palazzo Hair-Design

Fusio-Dose

Met Fusio-Dose geef je jouw haar een verzorgingsbehandeling en een directe transformatie. De boosters zijn vijf geconcentreerde verzorgende formules samen met de concentrés van vier krachtige actieve ingrediënten. Daarmee maakt Palazzo Hair-Design een mix naar behoeftes van het haar.

Tekst loopt door onder foto. 

Foto: Palazzo Hair-Design

Redken

Bij de salon gebruiken ze een van de meest geavanceerde en toonaangevende haarverzorgingsproducten: Redken. De identiteit van Redken wordt gevormd door expertise, wetenschap en de passie voor fashion. Door het gebruik van gepatenteerde technologieën worden de laatste runway-trends in nieuwe producten vertaald. Het assortiment van Redken bestaat uit diverse lijnen die verzorging, styling en bescherming bieden voor alle haartypen en wensen.

Ook ’s avonds open

Bij de kapsalon in het Paleiskwartier ben je geen nummer maar de stylisten nemen de tijd voor je. Hoge kwaliteit en persoonlijke aandacht staan bovenaan. De salon werkt met en zonder afspraak en is van dinsdag tot en met vrijdag tot 20.00 uur geopend! Binnenlopen voor advies kan natuurlijk altijd!

Lees ook:

palazzo den bosch

Dit is wat Myrna van Palazzo Hair-Design anders doet dan andere kappers

Tegenwoordig moet een kappersbezoek snel en efficiënt zijn voor veel mensen. Net als bijna alle ande...
Palazzo

Met mooi lang haar de zomer in? Deze kapsalon weet alles van lang haar en haarverlenging

Probeer jij ook al maanden je haar te laten groeien? De dames van Palazzo Hair-Design weten alles – ...

Knippen, trimmen, scheren en stylen: Palazzo Hair-Design ook voor de man

Palazzo Hair-Design is sinds oktober gevestigd op het Paleiskwartier. De heren- en damessalon met ru...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Palazzo Hair-Design. Meer over Palazzo Hair-Design ontdekken?

Palazzo Hair-Design kappers

Geopend10:00 - 20:00

Hoflaan 3, Den Bosch

Bekijk meer:kappers

adv.