Redacteur Marloes kreeg een make-over bij Mari van de Ven en dit is het resultaat

Aangeboden door Het Haaratelier – Mari van de Ven 27 november 2018

Een van de tofste dingen aan werken bij indebuurt? Dat je als redacteur zo af en toe leuke dingen mag uitproberen. Dit keer was Marloes de geluksvogel, want Het Haaratelier Mari van de Ven nodigde haar uit voor een haarbehandeling. Hoe dat eraan toeging? Zo, dus!

Doei bruine gloed

Yes! Eindelijk is het tijd voor mijn make-over bij Het Haaratelier Mari van de Ven. Zelf had ik vooraf al bedacht wat ik ongeveer wilde en eenmaal binnen worden mijn hersenspinsels bevestigd door de kleurstylistes in de haarsalon. De bruine gloed die je duidelijk ziet op de eerste foto moet weg en daar kan dan een frisse, asblonde kleur voor terugkomen. Zo gezegd, zo gedaan. Allereerst komen er enorm veel folies in mijn haar en krijg ik highlights. Mijn haar wordt niet compleet geverfd, zodat er nog genoeg verschillende kleuren te zien zijn en de ‘speelse, nonchalante look’ goed naar voren komt. Na een uurtje mogen alle folies eruit, krijg ik een kleurspoeling en zijn de donkere lokken als sneeuw voor de zon verdwenen.

(tekst loopt door onder de foto)

mari van de ven
Het Haaratelier van Mari van de Ven | Foto: Facebookpagina Het Haaratelier

De schaar erin

Wellicht zie je het niet direct op de foto’s, maar er is flink geknipt in mijn lokken. Haarstylist Thomas wil mijn haar ‘levendig’ maken en dunt het flink uit. Na de behandeling voelt mijn hoofd serieus lichter, doordat er best wat haar weg is geknipt – heerlijk! Door de manier van knippen zorgt Thomas ervoor dat mijn haar minder stijl wordt dan het was. Ik hoef nu alleen maar een seasaltspray te gebruiken en klaas is Kees. Bij Het Haaratelier Mari van de Ven zorgen ze ervoor dat je look makkelijk is in onderhoud, zodat je niet uren voor de spiegel hoeft te staan om met een mooi kapsel de deur uit te gaan. Done!

Before & after

Als haarstylist Thomas klaar is met knippen, wordt mijn haar in model geföhnd, gekruld en gestyled en dan is het tijd om met mijn nieuwe coupe naar buiten te gaan. Dit is het resultaat, voor versus na:

(tekst loopt door onder de foto’s)

Before foto van redacteur Marloes
Before foto van redacteur Marloes
After foto van redacteur Marloes
After foto van redacteur Marloes
Marloes | Foto: indebuurt Den Bosch

Of ik er blij mee ben? Zeker! Die bruine gloed is compleet uit mijn haar en de asblonde kleur vind ik lekker fris staan! Ook tof: Mari en zijn team vinden het heerlijk om andere mensen in het zonnetje te zetten. Zo geeft Mari regelmatig complete make-overs weg en knipte hij onlangs Edwin Vermetten – de held van de Invictus Games.

Lees ook:

mari van de ven

Mari van de Ven is terug in Den Bosch met Het Haaratelier: ‘Dit voelt als thuiskomen!’

Laat je de naam Mari van de Ven vallen, dan hangt deze vaak samen met mooi haar en prachtige make-up...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Het Haaratelier – Mari van de Ven. Meer over Het Haaratelier – Mari van de Ven ontdekken?

Het Haaratelier – Mari van de Ven kappers

Vandaag gesloten

Kerkstraat 75, Den Bosch

Bekijk meer:kappers

adv.