Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De zomer is voorbij: tijd voor een peeling die geschikt is voor jouw huid (nu met korting!)

Aangeboden door Beauty Centre Jolanda 19 september 2019

Is de lange werkweek je zwaar gevallen? Of heeft je zomergloed alweer plaatsgemaakt voor een doffe huid? Het is tijd om te stralen! De zomer is voorbij dus het is tijd voor een peeling van jouw huid. En waar laat je dat anders doen dan bij het deskundige team van Beauty Centre Jolanda!

Weet je nog niet precies wat peeling betekent? Bij deze behandeling verwijder je de oude huidlaag, waardoor je huid actief aan de slag gaat om zichzelf te herstellen en vernieuwen.

Na de zomer: perfecte tijd voor een peeling

De periode na de zomer is bij uitstek de beste periode om een peeling behandeling te doen. Maar waarom? De specialisten van Beauty Centre Jolanda leggen het ons uit: “De zonkracht is nu minder en de huid heeft daardoor de mogelijkheid om goed te herstellen van een intensieve peeling behandeling.”

De peeling is goed voor veel verschillende dingen: “Met een behandeling werk je huidveroudering tegen, krijgt het vochtgehalte van je huid een boost, verhoog je de weerstand van de huid en verminder je acné, pigmentvlekken, littekens en lijntjes”, legt Jolanda uit.

(Tekst loopt door onder de Facebookpost)

De peeling is goed voor veel verschillende dingen: “Met een behandeling werk je tegen huidveroudering, krijgt het vochtgehalte van je huid een boost, verhoog je de weerstand van de huid en verminder je acné, pigmentvlekken, littekens en lijntjes”, zegt Jolanda.

Persoonlijk en specialistisch advies

Bij Beauty Centre Jolanda werken ze met drie intensieve huidverbeterende merken zoals DécaarImage Skincare en Guinot. Jolanda: “Al deze merken bieden diverse peelingen aan die geschikt zijn voor alle soorten huiden. We hebben inmiddels ruim vijftien verschillende peelingen.”

Ze doen altijd een uitgebreide intake en laten de klant uitgebreid uitleggen wat ze willen veranderen: “Wij kijken samen met jou naar de huid en beslissen samen welke peeling het meest geschikt is voor jouw huid. Afhankelijk van je specifieke wensen, de conditie van je huid en de huidanalyse van de specialist zal er een keuze in peeling behandeling gemaakt worden.” Voor de huidanalyse wordt er gebruik gemaakt van het Skinscout-apparaat.

(Tekst loopt door onder de foto’s)

Beauty Centre Jolanda. Foto: indebuurt Den Bosch
Beauty Centre Jolanda. Foto: indebuurt Den Bosch
Beauty Centre Jolanda. Foto: indebuurt Den Bosch
Beauty Centre Jolanda. Foto: indebuurt Den Bosch
Beauty Centre Jolanda. Foto: indebuurt Den Bosch

Algenpeeling van Décaar

Natuurlijk zijn er veel keuzes op het gebied van peeling. Maar deze algenpeeling van Décaar is wel heel speciaal! De Algae Peeling is gemaakt van natuurlijke ingrediënten gebaseerd op algen, kruiden en perfluorcarbon. Deze peeling werkt biologisch. Het stimuleert onder meer celvernieuwing, reduceert de productie van talg en bestrijd bacteriën. Voor deze behandeling kan je kiezen bij Beauty Centre Jolanda.

Korting op peelingen

Deze maand is er extra veel reden om langs te gaan bij Beauty Centre Jolanda, want je krijgt nu 10% korting op jouw peeling (dat geldt op alle drie de merken)!

10% korting op Signature Face Lift peel

De Signature Facelift peeling is een populaire peeling die ingezet kan worden op veel huiden. Het is...

Meer over Beauty Centre Jolanda ontdekken?

Beauty Centre Jolanda beauty en wellness

Vandaag gesloten

Speldenmakerstraat 8, Den Bosch

Bekijk meer:beauty en wellness

Lees ook:

Beauty Centre Jolanda

Beauty Centre Jolanda geeft tips om je huid te laten stralen!

Het kan zijn dat je door alle koude wind en neerslag, waar we (helaas) in Nederland vaak mee te make...
Jolanda Beauty Center

Nooit meer mascarastrepen op je wangen door deze behandeling!

Zomer betekent natuurlijk lekker veel zon, zee en strand. Maar omdat de temperaturen stijgen wil je ...
huidmeting Den Bosch

Dit wil je: zo heb je in no-time een stralende huid

Vraag jij je zo geregeld af hoe het is gesteld met je huid? Bij Beauty Centre Jolanda kunnen ze je d...

adv.