Liggen en vanzelf afvallen? Je mag nu gratis deze infraroodtunnel uitproberen

Aangeboden door All Body Den Bosch 16 april 2019

Wil jij lekker veertig minuten chillen in de infraroodtunnel van All Body terwijl de kilo’s eraf vliegen? Snappen we. All Body geeft proefbehandelingen weg mét daarbij een lichaamsanalyse. Maar hoe werkt zo’n infraroodtunnel precies? Wij leggen het je uit!

Eigenaresse van All Body, Esther van Wessel, ontvangt ons vriendelijk met een kopje koffie. Ze neemt ons mee naar haar spreekkamer. Esther: “Een behandeling gebeurt altijd op basis van drie pijlers: gewichtsafname, figuurcorrectie en huidverbetering.”

Lekker detoxen

Rustig neemt ze de tijd om alles stap voor stap uit te leggen: “Behalve verbranding van calorieën, zorgt de behandeling er ook voor dat je heerlijk ontspant en beter slaapt. In veertig minuten verband je tot wel achthonderd kilocalorieën!” Daarnaast verlies je in de infraroodtunnel plaatselijk vet, vermindert (eventuele) spier- en gewrichtspijn en neemt je omvang af: “Het is de beste manier om te detoxen.”

(tekst loopt door onder de foto’s)

Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch

Je lichaam in balans

Hoe kan dat? Esther: “De infraroodtunnel laat het lichaam transpiratievocht produceren. Daardoor zuivert je lichaam. Je lichaam is na het weer helemaal in balans. De infrarood warmte in de tunnel zorgt ervoor dat je ontspant.”

Vergelijkbaar met twee uur hardlopen

“Voor je lichaam staat de therapie van veertig minuten gelijk aan twee uur hardlopen. Je spieren warmen langzaam op, je hart klopt sneller, het bloed stroomt sneller en na een tijdje ga je ook zweten.” Wij kunnen het ons bijna niet voorstellen: hardlopen terwijl je lekker ligt. Wauw!

(tekst loopt door onder de foto’s)

Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch

Het wondermiddel: toermalijn

De binnenwanden van de infraroodtunnel zijn gevuld met 599 toermalijn- en germanium stenen. De infraroodstralen verwarmen de stenen waardoor ze op een natuurlijke wijze negatieve ionen opwekken. Esther: “Je lichaam kan zo ontgiften en de bloedcirculatie naar spieren en weefsels verbetert. Daarnaast lokt het een metabole stimulatie uit wat zorgt dat je calorieën verbrandt.”

Uit onderzoek blijkt dat toermalijn de bloedcirculatie stimuleert, stress vermindert, mentale alertheid bevordert en het immuunsysteem versterkt (zo lezen we op de website van All Body). “Zelfs aandoeningen kunnen verdwijnen na de behandeling en je kan er beter door slapen”, vertelt Esther.

Advies op maat

Esther: “Je maakt bijvoorbeeld een maand lang twee keer per maand gebruik van de infraroodtunnel. Afhankelijk van het gewenste resultaat, geven wij aan hoeveel behandelingen nodig zijn.” Natuurlijk spelen ook genetische factoren, zoals gezondheid en leeftijd, een rol. Esther en haar collega’s geven altijd een grondig advies op maat. Je kan de behandeling combineren met de voedingsadviezen van All Body en de infraroodcabine of -wand.

Als je een gratis proefbehandeling wilt proberen, kun je je hier aanmelden. Deze is geheel vrijblijvend. Tijdens de intake vertellen de specialisten wat ze kunnen doen. Ze meten je lichaam op, brengen de doelstellingen in kaart en nemen de behandelingen door. Ideaal als je helemaal klaar wilt zijn voor de zomer!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door All Body Den Bosch. Meer over All Body Den Bosch ontdekken?

All Body Den Bosch sport en bewegen

Nu gesloten09:00 - 12:00 |16:00 - 20:00

Rompertsebaan 54 , Den Bosch

Bekijk meer:sport en bewegen

Lees ook:

compressietherapie

Kijk aan! Er opent een gloednieuwe zaak: All Body Den Bosch

Het jaar duurt nog even, maar we hebben alvast een openingsnieuwtje: op zaterdag 5 januari 2019 open...
Fonte di Vita

Esther van Fonte di Vita: ‘Ooit woog ik 110 kilo, nu ben ik supergezond en happy!’

Fonte di Vita op de Rompertsebaan is hét instituut voor een gezond leven. Zodra je hier binnenstapt ...
infraroodtunnel den bosch

Hier kan het echt: afvallen zónder te sporten (en je hoeft alleen maar te liggen)

Ben jij het jaar ook vol goede - en vooral gezonde - voornemens begonnen, maar heb je ze nu al losge...

adv.