Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij deze salon kom je voor een uitgebreide gezichtsbehandeling met bijzonder luxe huidcrèmes

Aangeboden door DermaClinic 25 juni 2020

De kans is groot dat je de afgelopen maanden weinig tijd aan jezelf hebt besteed en dat je persoonlijke verzorging op een laag pitje heeft gestaan. Geldt dit ook voor jou? Laat je dan bij DermaClinic in de watten leggen met een gezichtsbehandeling.

De cosmetische kliniek aan de Stationsweg 12 vindt dat het tijd voor jezelf is en dat je weer aandacht mag schenken aan je uiterlijk. Daarom hebben ze in de maand juni een mooie aanbieding (waar je geen ‘nee’ tegen kunt zeggen): je boekt nu een Skin Health Treatment voor maar 59 euro in plaats van 79 euro. Dat is maar liefst 20% korting! Kun je weer extra kleding shoppen.

Korting op gezichtsbehandeling

De gezichtsbehandeling duurt een uur. De schoonheidsspecialiste van DermaClinic start met een grondige reiniging van je gezicht en verwijdert onzuiverheden. Je krijgt een hydraterend masker en een heerlijke nek- en schoudermassage. Ze laten je de deur niet uitgaan voordat je wenkbrauwen zijn geëpileerd en ook wordt een dagverzorging en zonbescherming aangebracht. Daarna loop je stralend naar buiten!

Sounds good?

De aanbieding geldt tot en met 30 juni 2020 (niet geldig in combinatie met andere acties). Een afspraak boek je via de oranje button hieronder:


Deze bijdrage wordt je aangeboden door DermaClinic. Meer over DermaClinic ontdekken?

DermaClinic zorg

Stationsweg 12, Den Bosch

Bekijk meer:zorg

De aanbieding bekijk je hier: 

Skin Health Treatment voor maar €59,-

Grote kans dat je de afgelopen maanden weinig tijd voor jezelf genomen hebt en dat je persoonlijke v...

adv.