Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nooit meer mascarastrepen op je wangen door deze behandeling!

Aangeboden door Beauty Centre Jolanda 5 juli 2018

Zomer betekent natuurlijk lekker veel zon, zee en strand. Maar omdat de temperaturen stijgen wil je het liefst zo min mogelijk make-up op. Toch is het wel fijn als je enigszins charmant de deur uit kan en met een gerust hart het zwembad in kan springen zonder eyeliner- en mascarastrepen op je wangen. Permanente make-up is dé oplossing en bij Beauty Centre Jolanda heb je onwijs veel opties!

Wat is semi-permanente make-up?

Het lijkt op het zetten van een tatoeage, maar dat is niet het geval. Bij semi-permanente make-up wordt het pigment net wat minder diep ingebracht dan bij een tatoeage, daarom is het ook semi-permanent en vervaagt je eyeliner na verloop van tijd. Bijwerken kan uiteraard altijd, zodat je nooit meer in de ochtend moet struggelen met het maken van een perfect lijntje. Je kunt overigens naast het zetten van een eyeliner ook kiezen voor een lipliner of het aanzetten van de wenkbrauwen.

Zo gaat het in z’n werk

Met een naald (een kleintje, no worries) wordt pigment in de huid gebracht. Je huid wordt van te voren verdoofd, zodat de scherpe pijn eraf is. Uiteraard voel je het wel maar: wie mooi wil zijn, moet (een beetje) pijn lijden. Je kunt zelf de kleur en vorm bepalen, maar de experts bij Beauty Centre Jolanda helpen je uiteraard op weg. Op die manier krijg je een natuurlijke wenkbrauw, lipliner of eyeliner. In onderstaand filmpje kun je zien hoe zo’n proces in z’n werk gaat:

Langere wimpers

Denk je juist: die mascara is voor mij het grootste probleem, daardoor zie ik eruit als een koala? Dan kun je gebruik maken van de allernieuwste wimperlifting-techniek, namelijk: Lash Lift. Deze hype zorgt ervoor dat je wimpers een mooie, volle en vooral natuurlijke uitstraling krijgen. Pluspunten: het beschadigt je wimpers niet en is heel betaalbaar!

(tekst loopt door onder de foto)

Henna wenkbrauwen

Het ‘permanent’ zetten van wenkbrauwen kan natuurlijk een beetje afschrikken. Daarom hebben ze bij Beauty Centre Jolanda nóg een optie: namelijk het zetten van henna wenkbrauwen. Op deze manier kun je de hele vakantie genieten van prachtige wenkbrauwen zonder dat je ze hoeft bij te werken. De resultaten van de BrowTastic Henna zijn ongeveer twee tot zes weken zichtbaar, ideaal!

Lees ook:

Jolanda Beauty Centre

Afvallen met blijvend resultaat: het kan bij Beauty Centre Jolanda

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat je de bikini weer uit de kast mag halen. Superfijn n...
Beauty Centre Jolanda

Beauty Centre Jolanda geeft tips om je huid te laten stralen!

Het kan zijn dat je door alle koude wind en neerslag, waar we (helaas) in Nederland vaak mee te make...

Meer over Beauty Centre Jolanda ontdekken?

Beauty Centre Jolanda beauty en wellness

Geopend09:00 - 22:00

Speldenmakerstraat 8, Den Bosch

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.