Hier kan het echt: afvallen zónder te sporten (en je hoeft alleen maar te liggen)

Aangeboden door All Body Den Bosch 30 januari 2019

Ben jij het jaar ook vol goede – en vooral gezonde – voornemens begonnen, maar heb je ze nu al losgelaten? Herkenbaar! Soms is het té lastig om zelf de draad weer op te pakken en daarom helpen ze je bij All Body Den Bosch graag een handje. 

We snappen dat je met dit koude weer niet zo zin hebt om lekker te sporten. Hardlopen is geen pretje, je zit wat meer binnen en ook op het gebied van voeding is het lastig. Want ja, wie niet sport, verliest ook geen kilo’s. Komt dit even goed uit: bij All Body Den Bosch kun je héél simpel afvallen en je lichaam helemaal in shape brengen.

Liggen en verbranden

Ze hebben namelijk een gloednieuwe infraroodtunnel waar je lekker in kunt duiken. Alsof je in een warm oord geniet van de zon! Hoe werkt die tunnel dan? Nou, heel simpel: je ligt er veertig minuten in en zweet door de infraroodstraling. Daardoor kun je tijdens de behandeling tot 800 (!) kilocalorieën verbruiken. Ook levert het je – naast de ontspanning en verbranding – een detox van je lichaam op. Nóg een voordeel: je spier- en gewrichtspijn wordt door de warmte verminderd. Wat een luxe! Je hoeft alleen maar lekker te liggen en te ontspannen en tegelijkertijd word je slanker.

(tekst loopt door onder foto)

De infraroodtunnel. Foto: All Body Den Bosch

Voeding

Natuurlijk speelt ook voeding een rol in de strijd tegen kilo’s. All Body Den Bosch combineert de infraroodbehandelingen daarom met een goed voedingsschema. Het team stelt een persoonlijk menu voor je samen en voorziet je wekelijks van gezonde recepten. Als je je daaraan houdt en elke week in de infraroodtunnel duikt, dan kan het je zo al een halve kilo in de week schelen! In korte tijd kun je dus heel wat kilo’s kwijtraken.

Resultaat begint bij All Body Den Bosch

Klinkt goed, niet? Op deze manier zet je je goede voornemens toch nog lekker door. En zoals de slogan van All Body Den Bosch luidt: resultaat begint hier! Nou, waar wacht je nog op? Maak gauw een afspraak om kennis te maken.

Meer info over de infraroodtunnel vind je hier 

Lees ook:

all body den bosch

Kijk aan! Er opent een gloednieuwe zaak: All Body Den Bosch

Het jaar duurt nog even, maar we hebben alvast een openingsnieuwtje: op zaterdag 5 januari 2019 open...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door All Body Den Bosch. Meer over All Body Den Bosch ontdekken?

All Body Den Bosch sport en bewegen

Nu gesloten09:00 - 20:00

Rompertsebaan 54 , Den Bosch

Bekijk meer:sport en bewegen

adv.