Dit zijn de beste nagelstudio’s in Den Bosch volgens jullie

Door Marèl Holtermans 31 augustus 2018

Even binnenwandelen voor een manicure, een Franse pedicure of ga je helemaal uit je dak met een nieuwe set gelnagels met glitter? Den Bosch is van top tot teen gevuld met nagelstudio’s, dus wij vroegen ons af: waar laten jullie het liefst je nagels doen? Dit zijn jullie favoriete nagelstudio’s!

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Dajoli Nails & Hairextensions

Op een gedeelde vijfde plaats staat Mireille Dajoli van Dajoli Nails & Hairextensions. Zij heeft veel stemmen binnengehaald, maar haalt net geen podiumplaats. Wel zijn er tal van complimenten over Mireille Dajoli binnengekomen, waardoor je daar met een gerust hart je nageltjes kunt laten doen.

Dajoli Nails & Hairextensions beauty en wellness

Op aanvraag

Bekijk meer:beauty en wellness

Nagelstudio Nail It

De tweede nagelstudio die op de vijfde plek is geëindigd, is Nagelstudio Nail It. De medewerkers van deze nagelstudio hebben precies evenveel stemmen binnengekregen als de voorganger en mogen hartstikke trots op zichzelf zijn! Een van de stemmen komt vanuit Dami Munter: “Nagelstudio Nail It hoort hier te winnen! De kwaliteit en het eindresultaat is buitengewoon top.”

Nagelstudio Nail It manicure

Nu open09:00 - 14:00

Heliusstraat 28, Rosmalen

Bekijk meer:manicure

Nails & Lashes by Kristel

De laatste die op de vijfde plaats is geëindigd, is Nails & Lashes by Kristel. Ook Kristel heeft heel veel tevreden klanten. Onder meer Sascha van Giesen is een fan van de nagelkwaliteiten van Kristel. Het is voor Kristel niet snel te gek, ze weet er altijd een klein kunstwerkje van te maken!

Nails & Lashes by Kristel manicure

Op aanvraag

, Den Bosch

Bekijk meer:manicure

Macura Nagels, Pedicure en Wimpers

Door naar plek vier, die trots vervuld wordt door Macura Nagels, Pedicure en Wimpers. Niet gek, volgens stemmer Sandra Bissels. Een andere klant geeft aan ‘enorm tevreden te zijn’, met name doordat de medewerkers altijd veel tijd voor je nemen. Macura is nét buiten de top 3 gevallen, maar mag met opgeheven hoofd naar huis gaan!

Macura Nagels, Pedicure en Wimpers manicure

Op aanvraag

Bekijk meer:manicure

Skin Care Centre

De eerste nagelstudio die een medaille verdient, is Skin Care Centre. Volgens veel Bosschenaren is dit dé plek om naartoe te gaan voor je nageltjes. Na een behandeling bij Skin Care Centre voel je je weer helemaal als herboren. Milou Happé herkent dit gevoel maar al te goed, zij is een vaste klant: “Absolute winnaar!”

Skin Care Center beauty en wellness

Nu open09:30 - 18:00

Klein Lombardje 2, Den Bosch

Bekijk meer:beauty en wellness

Schoonheidssalon Coccole

Schoonheidssalon Coccole wist nog meer stemmen dan Skin Care Centre te bemachtigen en siert daarom op de tweede plek. De zilveren medaille is helemaal terecht, volgens een van de stemmers: “Schoonheidssalon coccolé moet winnen. Ook als man zijnde kun je hier terecht voor een manicure.” Gefeliciteerd!

Schoonheidssalon Coccolé manicure

Nu open09:30 - 13:30

Koenendelseweg 9, Den Bosch

Bekijk meer:manicure

Nailstudio Xxelent

De inbox ontplofte door het aantal stemmen dat werd uitgereikt aan Nailstudio Xxelent. De ene na de andere stem kwam voor Jenny van deze nagelstudio binnen en daarom verdient zij de eerste plek. Een van de stemmers vertelt het volgende: “Ze maakt super mooie nagels en volgt ook regelmatig opleidingen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen het vak. Wat een topper.” Van harte gefeliciteerd! 

Nailstudio Xxelent manicure

Nu open09:00 - 18:00

Korvetstraat 5, Den Bosch

Bekijk meer:manicure

Lees ook: 

tand

Dit zijn de fijnste tandartsen volgens Bosschenaren

Een bezoekje aan de tandarts, bij de meeste mensen staat die niet met een hartje omcirkeld in de age...
friet in den bosch

7 x hier eet je de lekkerste friet in Den Bosch volgens jullie

Wij vroegen jullie vorige week wat jullie nou eigenlijk de beste friettent van Den Bosch vinden en d...
bar-le-duc

Bosschenaren: dit is volgens jullie de ultieme kroegentocht

Een tijdje terug hebben wij jullie een vraag gesteld: hoe ziet jullie ultieme kroegavond in Den Bosc...
<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.