Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze Bossche optiekzaak bestaat 11 jaar – en trakteert op korting!

Aangeboden door Gloudemans Optiek Den Bosch 15 oktober 2019

Hieperdepiep… HOERA! Het is feest in Winkelcentrum Maaspoort, want Gloudemans Optiek bestaat deze maand 11 jaar. En je raadt het al: wie jarig is trakteert!

Het jubileum is toch wel een mooie mijlpaal: Gloudemans Optiek opende de deuren aan het begin van de crisis in 2008. Nu – 11 jaar later – is het dé optiekzaak in de regio met uiteenlopende stijlen van monturen. Het team heeft iets ludieks bedacht om het 11-jarig bestaan te vieren: elke klant mag tot 11 november dobbelen met drie reuze dobbelstenen voor korting. Hoe hoger het totaal aan cijfers, hoe hoger de korting…op een complete bril of nachtlenzen!

Veel kinderbrillen

Toen Gloudemans Optiek 11 jaar geleden startte, is meteen gedacht aan de kleinsten onder ons. De zaak heeft veel tijd en energie in kinderbrillen gestoken; het team heeft veel kids tieners zien worden en de kindercollectie is uitgebreid naar ruim vierhonderd (!) monturen. Daardoor weten een heleboel kinderen (en ouders) uit de regio de optiekzaak te vinden. Ze komen uit alle windstreken: of het nu Breda, Valkenswaard, Oosterhout of Culemborg is, het maakt niet uit. Mensen hebben graag een ritje naar Den Bosch over voor een mooie, trendy of stevige kinderbril. 

Tekst loopt door onder foto. 

Gloudemans Optiek heeft een grote collectie monturen. Foto: Edwin Nabbe

Bij Gloudemans Optiek wordt elk montuur maar één keer verkocht, dus je gaat met een unieke bril naar huis

Misschien ken je het spreekwoord ‘kleren maken de man’ wel. Bij Gloudemans Optiek maken ze het gezicht nog mooier met de juiste bril. De winkel is elke dag bezig met het opbouwen van een mooie collectie. Met het Belgische brillenmerk ‘Theo’ hebben ze een schitterende monturencollectie in huis. En bij het Nederlandse merk ‘DICK MOBY’ is tijdens de productie aan het milieu gedacht. Leuk feitje: bij Gloudemans Optiek wordt elk montuur maar één keer verkocht, dus je gaat met een unieke bril naar huis!

(Nacht)lenzen

Ieder mens is anders, en dus ook ieder oog. Uiteraard kun je bij Gloudemans Optiek ook terecht voor contactlenzen. Wat voor de ene de perfecte lens is, is voor de andere soms niet geschikt of goed genoeg. Omdat de lenzen er in allerlei soorten en maten en uitvoeringen en prijzen zijn, zorgen ze bij de optiekzaak voor de juiste begeleiding. Want ja, ook zij willen dat je de beste keuze maakt! Zo adviseren ze bijvoorbeeld over nachtlenzen, die op dit moment erg populair zijn. Je doet ze ’s nachts in en overdag kijk je scherp. Hoe fijn is dat! 

Tekst loopt door onder Facebookpost. 

Hieperdepiep… HOERA!

Posted by Gloudemans Optiek – Den Bosch on Thursday, 17 October 2019

Je dobbelt nu voor korting

Goed, het is tijd om de mooiste merken zelf te bezichtigen! Gloudemans Optiek verkoopt merken die niet overal te koop zijn; sommigen vind je alleen bij de winkel in Winkelcentrum Maaspoort (gevestigd naast Kruidvat). Nieuwsgierig geworden of advies nodig? Maak gauw een afspraak. En doe dat zeker nu, want je dobbelt de komende tijd voor kortingen!

Een afspraak maken kan telefonisch: 073-6443999.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Gloudemans Optiek Den Bosch. Meer over Gloudemans Optiek Den Bosch ontdekken?

Gloudemans Optiek Den Bosch opticiens

Gesloten10:00 - 17:30

Lokerenpassage 41, 's-Hertogenbosch

Bekijk meer:opticiens

adv.