Kijk aan! Er opent een gloednieuwe zaak: All Body Den Bosch

Aangeboden door Fonte di Vita 22 december 2018

Het jaar duurt nog even, maar we hebben alvast een openingsnieuwtje: op zaterdag 5 januari 2019 opent All Body Den Bosch. De zaak komt in het pand waar nu Fonte di Vita zit, aan de Rompertsebaan 54.

En dit is toch een fantastische nieuwkomer, hoor! All Body Den Bosch is namelijk hét nieuwste instituut van Den Bosch en helpt bij gewichtsafname, figuurcorrectie en huidverbetering voor mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ze maken daarbij gebruik van de nieuwste apparatuur en hebben de slogan ‘resultaat begint hier’.

Infrarood

Nóg belangrijker: er is apparatuur waar je weinig inspanning voor hoeft te doen. Neem bijvoorbeeld de infraroodtunnel. Die zorgt ervoor dat je een hoop calorieën verliest terwijl je niets hoeft te doen. Ideaal!

(tekst loopt door onder foto)

De infraroodtunnel. Foto: All Body Den Bosch

Volledig arrangement

Verder kun je bij All Body Den Bosch straks gerichter afvallen. Dat gebeurt met de allernieuwste apparatuur en methodes. De infraroodtunnel zorgt er zelfs voor dat je 800 kilocalorieën kunt verbruiken terwijl je ligt. Er zijn ook cryobehandelingen voor vetrolletjes, er is een personal trainer en ook een voedingsdeskundige/psychologe als je struggles hebt met afvallen. Kortom: All Body Den Bosch biedt volledige arrangementen op het gebied van gewichtsafname, figuurcorrectie en huidvertering.

Ben jij erbij?

Goed, klinkt heel tof! Wij hebben 5 januari 2019 al in de agenda omcirkeld. Jij ook? Doe dat wél, want als je langskomt krijg je een cadeaubon die je binnen het nieuwe instituut kunt besteden. Hoe vroeger je komt, hoe hoger het bedrag… En o ja, als je echt niet kunt wachten dan kun je al vanaf 2 januari binnenstappen voor een kennismaking en behandeling!

Fonte di Vita beauty en wellness

Vandaag gesloten

Rompertsebaan 54 , Den Bosch

Bekijk meer:beauty en wellness
  • Wil jij een 'Nieuw in Den Bosch' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Bosch.

adv.