Beauty Centre Jolanda geeft tips om je huid te laten stralen!

Aangeboden door Beauty Centre Jolanda 22 februari 2018

Het kan zijn dat je door alle koude wind en neerslag, waar we (helaas) in Nederland vaak mee te maken hebben, last hebt van een droge huid of overgevoeligheid. Het is daarom ook noodzaak om je huid goed te verzorgen en net dat beetje extra te geven in de wintermaanden. Jolanda Peeters van Beauty Centre Jolanda geeft tips!

Jolanda vertelt: ”We zien hier veel klanten binnenstappen die te maken hebben met een wat drogere of vochtarme huid naarmate het kouder wordt in Nederland. Het is dan onwijs belangrijk om je huid een handje te helpen. Dat kun je doen in de vorm van een ontspannende treatment inclusief verzorging van de huid, maar ook echt met het gebruik van de juiste producten.”

DÉCAAR Cosmetics

”Een absoluut topproduct is de Oxygen Gel van het nieuwe merk DÉCAAR Cosmetics. Dit merk is pas sinds vier maanden op de markt, maar wordt al bij 200 salons in 18 landen verkocht! De reden waarom juist dit product zó goed helpt is omdat de meeste producten van buiten naar binnen werken als peeling. DÉCAAR werkt andersom. Daardoor wordt je huid niet dunner gemaakt zoals bij de meeste peelings waarbij het bovenste huidlaagje wordt verwijderd, maar je huid wordt juist langzamerhand weer dikker.”

(tekst loopt door onder de foto’s)

Beauty Centre Jolanda
DÉCAAR Cosmetics
DÉCAAR Cosmetics

Puur natuur

Heb je last van acné, pigmentvlekken, ouderdomslijntjes, verslapte of een gevoelige huid? Dan is er altijd een crème van DÉCAAR die bij jou past. Deze productlijnen zijn ontwikkeld met zuivere ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen – dus puur natuur en gemaakt om jouw huid te helpen. Eigenlijk kun je altijd één van de producten proberen, omdat DÉCAAR ontzettend veel verschillende lijnen heeft opgezet voor deze huidproblemen.

Blijven smeren

Superleuk, zo’n kuurtje – maar hoe lang kun je genieten van het effect van de kuur? Volgens Jolanda is het simpel: ”Als je een kuur bij ons hebt gedaan, is het enorm belangrijk dat je jouw huid verder blijft verzorgen met producten van DÉCAAR. Je zult zelf zien dat de huidconditie indrukwekkend verbeterd. De combinatie tussen producten en schoonheidsbehandelingen versnellen en maximaliseren dit proces. Een echte must-do dus!”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Beauty Centre Jolanda. Meer over Beauty Centre Jolanda ontdekken?

Beauty Centre Jolanda beauty en wellness

Geopend09:00 - 22:00

Speldenmakerstraat 8, Den Bosch

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.