Afvallen met blijvend resultaat: het kan bij Beauty Centre Jolanda

Aangeboden door Beauty Centre Jolanda 9 mei 2018

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat je de bikini weer uit de kast mag halen. Superfijn natuurlijk, maar wel alleen als je je daar ook prettig in voelt. Bij Beauty Centre Jolanda kunnen ze ervoor zorgen dat jij je helemaal comfortabel in je skin voelt. Zij bieden namelijk een behandeling aan waarbij je direct en blijvend resultaat ziet!

Onmiddellijk en blijvend resultaat

De Cryo21 is het nieuwste apparaat op het gebied van cryotherapie, het bevriezen van vetcellen en het verstevigen van de huid. Deze behandeling geeft onmiddellijk en blijvend resultaat – écht waar! Deze nieuwe hype is enorm populair omdat je je lichaam zelf kunt vormen, maar ook omdat de behandelingen geheel pijnloos zijn.

Hoe werkt het?

De cryotherapie is super doeltreffend: het apparaat creëert een thermische schok die de temperatuur van de vetcellen doet dalen. Deze actie zorgt ervoor dat dode cellen vanaf de huid worden verwijderd. De temperatuur van de huid gaat supersnel van 34 graden naar -8 graden zonder dat je het koud krijgt. Door het gebruik van de Cryo21 kun je onder andere cellulitis verwijderen, de spieren verstevigen en versterken, rimpels in het gezicht verminderen en meer!

(tekst loopt door onder de foto)

cryo-therapie
Foto: Beauty Centre Jolanda

Deze gebieden kun je behandelen

Er zijn verschillende opties bij de Cryo21 behandelingen. Bij Beauty Centre Jolanda kunnen ze je huid gaan versterken of juist vetophoping verwijderen. Bij versteviging kun je denken aan verslapte bovenarmen of de binnenkant van de bovenbenen. Bij ongewenste vetophoping kunnen de love handles behandeld worden, of je buik, de knieën en nog veel meer. Niet geheel onbelangrijk: de Cryo21 kan vetweefsel op een veilige manier afgebroken worden terwijl de huid, spieren en zenuwen intact blijven.

Je deelt de behandeling zelf in

Wat Beauty Centre Jolanda daarmee bedoelt is dat je zelf mag aangeven welke zone je wil laten behandelen per keer. Je kunt bijvoorbeeld drie keer je buik laten doen, twee keer de heupen en één keer de bovenarmen – of een compleet andere zone. Je mag dit zelf bepalen!

Heb je interesse in deze behandeling? Maak dan gebruik van de aanbieding hieronder:

Cryotherapie Jolanda
Topper

50% korting op een Cryobehandeling

Wellness en beauty - Geldig t/m 03 jun 2018
Cryotherapie Jolanda

50% korting op een Cryobehandeling


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Beauty Centre Jolanda. Meer over Beauty Centre Jolanda ontdekken?

Beauty Centre Jolanda beauty en wellness

Vandaag gesloten

Speldenmakerstraat 8, Den Bosch

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.