Cinema in Concert presenteert: Pirates of the Caribbean – The Curse of the Black Pearl in Concert

Mainstage Brabanthallen

Brabanthallen Mainstage

De door Hans Zimmer en Klaus Badelt gecomponeerde score van ‘Pirates of the Caribbean – The Curse of the Black Pearl’ geldt als een van de meest herkenbare moderne filmmuziek klassiekers. Aanstaande kerstvakantie brengt Cinema in Concert de legendarische muziek tot leven tijdens twee unieke shows in Rotterdam Ahoy en de Brabanthallen in Den Bosch. Hier speelt het Noordpool Orkest onder leiding van Timothy Henty de integrale soundtrack live, terwijl de film op een groot doek wordt vertoond.

Volgend jaar is het 20 jaar geleden dat Johnny Depp’s kapitein Jack Sparrow voor het eerst zwalkend voet aan wal zette in het iconische Disney-spektakel ‘Pirates of the Caribbean – The Curse of the Black Pearl’. Het was de start van een film franchise die tot nu toe vijf films heeft opgeleverd en die door vele muziekliefhebbers vooral ook wordt herinnerd door de geweldige score van Hans Zimmer en Klaus Badelt. Nog altijd neemt de avontuurlijke en opzwepende muziek de luisteraars direct mee op avonturen langs de zeven zeeën. In de kerstvakantie heeft het Nederlandse publiek in de aanloop naar dat jubileumjaar de unieke mogelijkheid om de muziek van ‘Pirates of the Caribbean – The Curse of the Black Pearl’ live te horen, terwijl ze visueel worden ondergedompeld in de synchroon lopende filmbeelden op het witte doek. 

Cinema in Concert pakt voor deze voorstelling groots uit. Niet alleen zal het 75-koppige Noordpool Orkest onder leiding van Timothy Henty acte de présence geven, ook het 12-koppige koor van PA’dam ondersteunt de muzikale begeleiding. Niet te missen door film- en cultuurliefhebbers en tegelijk ook een onvergetelijke ervaring voor de hele familie tijdens de donkere dagen van het jaar. 

30 december 2022      Mainstage | Brabanthallen, ’s Hertogenbosch

Interesse in deze activiteit?

Koop kaartjes

Agendapunten

Agendapunten in Den Bosch

Bekijk meer agendapunten
Ga naar “IJM’s Buitenweek”

IJM’s Buitenweek

  • IJzeren Man Vught
  • Van 24 okt t/m 28 okt

Topper

Ga naar “Halloween klimmen”

Halloween klimmen

  • IJzeren Man Vught
  • Van 7 okt t/m 29 okt

Topper

Ga naar “Oktoberfest in Den Bosch”

Oktoberfest in Den Bosch

  • Van 21 sep t/m 22 okt
Ga naar “Halloween in Den Bosch”

Halloween in Den Bosch

  • P.W. Hoofs
  • 22 oktober 2022
Halloween Den Bosch