Evenementen in Den Bosch

0 resultaat resultaten

Uitgelicht op indebuurt

Ga naar “Festival Trek 2023 in Den Bosch”

Festival Trek 2023 in Den Bosch

  • Eten en drinken, Festivals, Kunst en cultuur
  • 7 juli 2023 t/m 9 juli 2023
Ga naar “StoryTrail Theaterwandeling Den Bosch”

StoryTrail Theaterwandeling Den Bosch

  • Theater en film
  • T/m 31 december 2023
Ga naar “Mout Bierfestival”

Mout Bierfestival

  • Eten en drinken, Festivals
  • T/m 26 augustus 2023

Evenementen in Den Bosch

Wist jij dat wij bij indebuurt een agenda bijhouden? Via deze kalender vind je de leukste, interessantste en gezelligste dingen die er te doen zijn in Den Bosch. Natuurlijk in een handig overzicht, zodat alles netjes op een rijtje staat. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar de datum voor de kermis of wanneer het Kwèkfestijn is, bij de agenda van indebuurt weet je precies waar je wanneer moet zijn. Het staat in de indebuurt Den Bosch Agenda!

Wij van indebuurt vinden het leuk om te vertellen wat er op dit moment speelt in de Den Bosch. Leuk dingen doen en uitjes horen daar uiteraard bij. Daarom hebben wij voor jou een handige agenda met daarin alles wat je kunt doen, inclusief beschrijving, voorwaarden, prijzen en locaties. Het enige wat jij hoeft te doen is een gaatje vrijhouden in je agenda!

We zetten graag lokale agenda items in ons overzicht. Goed om te weten: indebuurt Den Bosch is niet verantwoordelijk voor druk-, zet- of spelfouten in de agendapunten die bij ons zijn aangeleverd door ondernemers.