Evenementen in Den Bosch

0 resultaat resultaten

Uitgelicht op indebuurt

Ga naar “Oktoberfest in Den Bosch”

Oktoberfest in Den Bosch

  • Eten en drinken, Evenementen
  • Van 21 sep t/m 22 okt
Ga naar “Halloween in Den Bosch”

Halloween in Den Bosch

P.W. Hoofs

  • Evenementen
  • 22 oktober 2022
Halloween Den Bosch
Ga naar “Cinema in Concert presenteert: Pirates of the Caribbean – The Curse of the Black Pearl in Concert”

Cinema in Concert presenteert: Pirates of the Caribbean – The Curse of the Black Pearl in Concert

Mainstage Brabanthallen

  • Muziek
  • 30 december 2022

Evenementen in Den Bosch

Wist jij dat wij bij indebuurt een agenda bijhouden? Via deze kalender vind je de leukste, interessantste en gezelligste dingen die er te doen zijn in Den Bosch. Natuurlijk in een handig overzicht, zodat alles netjes op een rijtje staat. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar de datum voor de kermis of wanneer het Kwèkfestijn is, bij de agenda van indebuurt weet je precies waar je wanneer moet zijn. Het staat in de indebuurt Den Bosch Agenda!

Wij van indebuurt vinden het leuk om te vertellen wat er op dit moment speelt in de Den Bosch. Leuk dingen doen en uitjes horen daar uiteraard bij. Daarom hebben wij voor jou een handige agenda met daarin alles wat je kunt doen, inclusief beschrijving, voorwaarden, prijzen en locaties. Het enige wat jij hoeft te doen is een gaatje vrijhouden in je agenda!

We zetten graag lokale agenda items in ons overzicht. Goed om te weten: indebuurt Den Bosch is niet verantwoordelijk voor druk-, zet- of spelfouten in de agendapunten die bij ons zijn aangeleverd door ondernemers.