WINNEN: 4 x 2 bioscoopkaartjes voor de film Zwaar Verliefd die over Den Bosch gaat

Door Marèl Holtermans 26 september 2018

Jaaaa, dit vinden we leuk! We hoeven nog maar een paar nachtjes te slapen en dan kunnen we ein-de-lijk naar Zwaar Verliefd. De nieuwe bioscoopfilm waar naast Jim Bakkum, Den Bosch de hoofdrol heeft. Wil je daarheen? Kan! Door mee te doen aan de winactie.

Zwaar Verliefd Den Bosch

Bij Zwaar Verliefd valt de Bossche dierenarts Isa (gespeeld door Barbara Sloesen) als een blok voor Ruben (Jim Bakkum). Maar ze is een beetje onzeker over haar lichaam en relaties. Op aanraden van haar vriendinnen rent ze naar de sportschool en doet ze haar best om er zo goed mogelijk uit te zien. Maar het gaat klunzige Isa niet heel gemakkelijk af. Kortom: een heerlijke romkom waar je met je vrienden naar toe moet gaan.

Winactie

Wij van indebuurt geven 4 x 2 vrijkaarten weg voor de film. Het enige dat je hoeft te doen is je inschrijven voor de nieuwsbrief. Ben je al nieuwsbrieflid? Dan kun je alsnog meedoen door hieronder je e-mail adres in te vullen. Geen zorgen: je ontvangt hem niet dubbel!

Winactie gesloten

Deze winactie is helaas gesloten. Niet gewonnen? Maak je geen zorgen, er komen meer toffe winacties aan. Vergeet je vooral niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van onze winacties.

Lees ook: 

bioscoop den bosch

3 x naar de bioscoop in Den Bosch

Sinds een tijdje tellen we in Den Bosch drie bioscopen en daar zijn we maar wat blij mee, want: des ...
Film

And… action! 5 films die in Den Bosch zijn opgenomen

Je hebt natuurlijk Bossche ansichtkaartjes, magneetjes en... films. Want Den Bosch is namelijk meer ...
eentje

Even geen zin in mensen: 5 dingen om in je eentje te doen in Den Bosch

Even een dagje voor jezelf nodig, heb je wat tijd te doden of zijn al je vrienden te druk voor je? K...

adv.