Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gaaf: wij geven kaartjes weg voor de eindvoorstelling van Fontys Dance Academy!

Door Marèl Holtermans 22 mei 2019

Het einde van het academische jaar nadert en dat betekent dat ook de studenten van Fontys Dance Academy druk bezig zijn met het repeteren van de eindshow. Die wordt dit jaar onder meer in de Verkadefabriek gehouden op dinsdag 28 mei. En daar kun jij heen, want wij geven hiervoor 10 x 2 kaarten weg!

Na weken van zweten, oefenen en spierpijn, zijn de studenten van Fontys Dance Academy helemaal klaar voor de eindvoorstelling. Dit jaar laten ze de voorstelling Nomad zien van de internationaal gerespecteerde choreograaf Sidi Larbi Cherkaoui. Gaaf!

Nomad van Fontys Dance Academy

Normad speelt zich af in de woestijn (heftige plek om te dansen) en gaat over wezens die onder de zwaarste omstandigheden kunnen leven. Thema’s als saamhorigheid en overleven komen aan bod. De studenten zijn niet de enigen die optreden, ook Roberto Olivan showt nieuw werk én choreograaf Sara Wiktorowitcz is van de partij.

Verkadefabriek

De voorstelling is in meerdere steden te zien, waaronder Den Bosch. Dinsdag 28 mei staan de toppers op de planken van de Verkadefabriek en daar kun jij bijzijn. Hoe? Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Ben je al nieuwsbriefmember? Ook dan kun je je inschrijven en kans maken. En nee, je krijgt geen dubbele mails!

Let op: de voorstelling valt op dezelfde dag als de grote NS-staking. Zorg er dus voor dat je óf op de fiets gaat óf een lift regelt!

  • Door deel te nemen ga je automatisch akkoord met de actievoorwaarden.

Lees ook:

grumpy cat

Nieuwe beroemdheid in de stad: Karel is de Bossche Grumpy Cat

Afgelopen week werd bekend dat één van onze favoriete katten, Grumpy Cat, gestorven is. Triest nieuw...
local Geeke van Dijck

Binnenkijken bij Geeke: ‘Ik vind die grijze huizen maar niets’

Een gele muur, een mintgroene bank en schilderijen met vrolijke ontwerpen. Het is duidelijk: fotogra...
vtwonen

Dit zijn dé hotspots in Den Bosch volgens interieurmagazine vtwonen

De redactie van vtwonen was in Den Bosch. Het interieurmagazine dook onze prachtige stad in en zocht...

adv.