Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De leukste woonwinkel van Den Bosch bestaat 1 jaar!

Aangeboden door Luxx Living & Lifestyle 10 december 2019

Het kostte bloed, zweet en tranen, maar het eerste succesvolle jaar voor LUXX Living & Lifestyle zit erop. De woonwinkel viert in december het 1-jarig jubileum en wie jarig is trakteert. Eigenaren Paul & Suzanne verloten daarom een fauteuil van Richmond Interiors.

Eind 2018 opende het duo de woonwinkel aan de Rietveldenweg en heel wat Bossche huizen zijn het afgelopen jaar voorzien van een gloednieuw interieur. Paul en Suzanne krijgen veel nieuwe bezoekers over de vloer die door bekenden zijn doorverwezen. “‘Ga eens kijken bij LUXX‘, zeggen ze dan. Wat we vaak terughoren is dat bezoekers erg enthousiast zijn over de sfeer die hier hangt en de manier waarop wij ze helpen. Dat is toch fijn om te horen.”

Tekst loopt door onder foto’s. 

Sfeervol interieur, met aan de wand de heren van Peaky Blinders! Foto: indebuurt Den Bosch
Luxx Living & Lifestyle. Foto: indebuurt Den Bosch

LUXX Living & Lifestyle

Wedden dat je verkocht bent als je LUXX Living & Lifestyle binnenstapt? Wat ze hier verkopen, vind je op de woonboulevard dus echt niet terug. “Onze stijl is luxury, landelijk. Dat zie je bijna nergens”, vertelt Suzanne, die meteen even een rondleiding geeft. En ja, ze heeft gelijk! Je kunt hier zo uren ronddwalen en samen met je partner (of hele gezin) beslissen wat bij jou in huis komt te staan…

Misschien wel de fauteuil van Richmond Intoriors, die wordt verloot vanwege het 1-jarig jubileum. Hoe je kans maakt? Een vriend taggen in onderstaand Facebookbericht:

!! WIN WIN WIN !! LUXX bestaat 1 jaar🥳 en wie jarig is trakteert! Daarom verloten wij deze prachtige fauteuil Olivia van…

Posted by Luxx living & lifestyle on Friday, 6 December 2019


Meer over Luxx Living & Lifestyle ontdekken?

Luxx Living & Lifestyle woonwinkels

Geopend09:00 - 20:00

Rietveldenweg 13, 's-Hertogenbosch

Bekijk meer:woonwinkels

adv.