Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ga je naar een feestje? Bij deze kapper laat je deze maand je haar opsteken voor maar €20,-

Aangeboden door Bodrum Dames & Herenkapsalon 10 september 2019

Kapsalon Bodrum aan Boschmeersingel in Den Bosch heeft veel mooie acties deze maand. Zo kan je er terecht voor een knipbeurt inclusief fohnen voor maar €20,-. Maar wist je dat ze hier ook de mooiste opgestoken kapsels maken? Alleen deze maand is het extra goedkoop om je haar op te laten steken! We zetten een paar mooie updo’s op een lijstje ter inspiratie:

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

De luxe knot

Foto: Kapsalon Bodrum

Krul erin en opsteken maar! Met deze elegante knot ben jij het middelpunt van het feestje. De prachtige krullen geven dit kapsel een chique maar speels gevoel.

Cinderella-haar

Foto: Kapsalon Bodrum

Hello, Cinderella! Dit prinsessenkapsel is perfect voor een bruiloft of ander chique feest. Door de kundige handen van de kappers van Bodrum lijkt het net alsof je drie keer zoveel haar hebt. Jouw wavy, half opgestoken look zal niemand ontgaan.

Updo met vlechtje

Foto: Kapsalon Bodrum

Hoe elegant is deze updo? Het vlechtje geeft deze stoere knot de perfecte afwerking. Wil je dansen op jouw feestje? Geen zorgen. De kappers van Bodrum zorgen ervoor dat jouw kapsel de hele avond in shape blijft.

Opgestoken coupe

Foto: Kapsalon Bodrum

Wil je een opgestoken kapsel maar ook shinen met mooie krullen? Dan is dit jouw look! Met de prachtige makeup erbij steel jij de show!

Ook epileren en wimperextensions

Foto: Bodrum Dames & Herenkapsalon

Je kan niet alleen voor een mooi opgestoken kapsel bij Bodrum terecht: “We verzorgen het totaalplaatje! We knippen en kleuren niet alleen, maar epileren ook wenkbrauwen, zetten wimperextensions en brengen prachtige makeup aan. Als je naar een feestje gaat, zorgen wij dat je er op je mooist uit ziet. Ook een volledige bruidsmakeup behoort tot de mogelijkheden.”


Meer over Bodrum Dames & Herenkapsalon ontdekken?

Bodrum Dames & Herenkapsalon kappers

Gesloten09:30 - 20:00

Boschmeersingel 129, Den Bosch

Bekijk meer:kappers

Lees ook:

Bodrum kapper

Bij deze kapper wordt niet alleen geknipt

Kapsalon Bodrum opende zes jaar geleden de deuren aan Boschmeersingel in Den Bosch. Toen waren allee...
Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.