Bossche aanbiedingen: allemaal aan de Addy, goedkope make-up en meer!

Door Caroline Lichtenberg 7 september 2017

Kijk, van een geweldige actie of een briljante aanbieding worden we allemaal blij. En laten wij nou net de allerbeste acties en leukste aanbiedingen in Den Bosch voor je op een rij hebben gezet! Kijk snel verder.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Allemaal aan de Addy

addy

Wie denkt dat designmode alleen voor rijke stinkerds is, heeft het nu toch mis. Niemand minder dan Addy van den Krommenacker maakt mode voor ons allemaal betaalbaar. Hij ontwierp onlangs nog prachtige kleding in de stijl van Jeroen Bosch, genaamd: Bosch. Bij Addy Ready to Wear in de Kolperstraat kun je shoppen tegen kortingen van maar liefst 50% en 70%! Daar worden wij in elk geval erg vrolijk van!


Meer over Addy by Addy Ready to Wear ontdekken?

Addy by Addy Ready to Wear kledingwinkels

Nu open10:30 - 18:00

Kolperstraat 22, Den Bosch

Bekijk meer:kledingwinkels

Gratis voetbal

perry sport

Het voetbalseizoen is weer begonnen en de sport is ongekend populair, al helemaal nu de dames het tot EK hebben geschopt. Het leukste is dat je een gratis voetbal kunt scoren bij Perry Sport. Je krijgt de bal wanneer je een paar schoenen koopt. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.


Meer over Perry Sport ontdekken?

Perry Sport sportwinkels

Nu open10:00 - 21:00

Pensmarkt 4, Den Bosch

Bekijk meer:sportwinkels

Glazen voor de helft

pearle

Wordt het weer tijd voor een nieuwe bril? Bij Pearle hebben ze een actie waarbij je 50% korting krijgt op alle glazen. Dus neem je moeder, vader, oma of opa mee: allemaal een nieuwe look!


Meer over Pearle Opticiens Den Bosch ontdekken?

Pearle Opticiens Den Bosch opticiens

Nu open09:30 - 21:00

Schapenmarkt 5, Den Bosch

Bekijk meer:opticiens

Kortingenregen bij Lingerie 4U

lingerie4u

Bij deze zaak voor ondermode hebben ze post-its al op het raam geplakt en de vlaggetjes opgehangen. Duidelijk is dat daar een kortingenregen gaande is, variërend van 10% tot wel 50%.

[company

Inslaan bij de Etos

etos

Bij de Etos kun je goedkoop make-up en tandpasta scoren, want daar geldt: 1+1 gratis. Handig voor als je even je make-uptas wilt uitmesten en nieuwe spullen wil aanschaffen.

[company}

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.