Allemaal aan de goedkope sexy lingerie en gourmet? Dat kan zo

Door Caroline Lichtenberg 30 november 2017

Wij zijn gek op koopjes en aanbiedingen. Indebuurt Den Bosch struint daarom graag de stad af om voor jullie de beste koopjes op een rij te zetten. Ook deze week hebben we weer een aantal voor jullie gevonden.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Buitenkanzzz

buitenkanzz

In de Vughterstraat kun je bij Buitenkanzz van alles en nog wat vinden voor je huis. Ze stoppen er mee, dus grijp je kans om spullen te halen met hoge kortingen, zoals mooie wijnglazen, bestek, kookboeken en meer!

Scherp zien

pearle

Bij Pearle kun je nu voor een tientje een designbril halen. Koop je toch? Wacht heeeeel eventjes, je moet nog wel even betalen voor de glazen. Maar dan heb je ook wat.

Pearle Opticiens Den Bosch opticiens

nu open09:30 - 18:00

Schapenmarkt 5, Den Bosch

Bekijk meer:opticiens

Goedkoop sexy

lingerie

Ja, daar zijn ze weer, kortingen op lingerie bij Lingerie 4 U. Dus verras je lief met de feestdagen en maak het allemaal een stuk spannender. Succes gegarandeerd!

Lingerie4U speciaalzaken

nu open10:00 - 17:30

Schapenmarkt 10, Den Bosch

Bekijk meer:speciaalzaken

Allemaal aan de gourmet

 

Foto: De Feestmeesters.nl

De feestdagen komen er aan en dan is het altijd gezellig om te gaan gourmetten. Bij de Action hebben ze een raclette gourmetset met 8 pannetjes en 8 spatels en afneembare grillplaat voor 18,95 euro. Koopje toch?

Action hobbywinkels

nu open09:00 - 18:00

Het Wielsem 7, Den Bosch

Bekijk meer:hobbywinkels

Lekkere belegde broodjes

slenders

Trek gekregen tijdens het winkelen? Bij Keurslager Slenders hebben ze nu lekkere belegde broodjes met vlees of salade. En dat is altijd een goed idee!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶