Actionfreaks opgelet: deze vakantie-musthaves koop je deze week voor een prikkie!

Door Caroline Lichtenberg 27 juli 2017

Wij houden van de Action. En de mensen die er niks van moeten hebben, zitten in een diepe ontkenningsfase. Nu staat de Action er om bekend dat alles spotgoedkoop is, maar het kan nóg cheaper! Wij van indebuurt Den Bosch hebben een paar leuke koopjes gevonden die we jullie natuurlijk niet willen onthouden, want je hebt ze nodig op vakantie!

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Set met reisflesjes voor bijna niks

reisflesjes
Reisflesjes bij de Action

Door de regels op Schiphol en andere luchthavens mag je niet meer dan 100 milliliter per flesje meenemen. Je mag 10 flesjes per persoon bij je dragen. Daarom is dit setje wel net zo handig. Dit 7-delige set kost bijna niks: 0,99 cent.

Eééven lekker zitten

 

campingstoel
Makkelijk uitklapbare campingstoel

En dat kan prima op deze campingstoel. Of je ‘m nu meeneemt in de auto naar Zuid-Frankrijk, of gewoon op een mooie zomerdag lekker uitklapt in je tuin. Voor 16,95 zit jij er in elk geval zonnig bij.

Zwemmen met de Minions

minions
Minions zwemarmbandjes

Voor de kiddo’s heeft de Action de oh zo belangrijke en onmisbare zwembandjes in de aanbieding. Eén euro, voor twee stuks. En door de opvallende kleur van de Minions, valt jouw Minion ook mooi op in het zwembad.

The Mummy returns in his sleep

slaapzak
Slaapzak in twee formaten

Voor een logeerpartijtje thuis, of voor op vakantie. een slaapzak is altijd handig. De slaapzakken komen in een mooie blauwe kleur en zijn van een uitstekende kwaliteit. Gemaakt van polyester en je kunt ze kopen in verschillende maten. De duurste, envelopshape, is 13,95 euro, de mummy voor nog geen tientje.

Altijd ijskoude biertjes

koelbox
Elektrische Koelbox

Ook KEI-hèndig voor in de zomer: de elektrische koelbox. Heb je een feestje thuis in de tuin? Dan is deze onmisbaar. De koelbox kan natuurlijk ook gewoon in de auto mee op vakantie. Je koopt deze koelbox bij de Action voor 24,95 euro.

Bekijk de hele folder van de Action.


Meer over Action ontdekken?

Action hobbywinkels

Nu open12:00 - 17:00

Het Wielsem 7, Den Bosch

Bekijk meer:hobbywinkels
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.