Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Je pakt elk zonnestraaltje mee op de Boeroestraat

Door Redactie indebuurt 9 mei 2016

Patricia van Bommel en haar man wonen 10 jaar in hun penthouse aan de Boeroestraat in Delft, maar nu vinden ze het welletjes. Het appartement is te groot voor hun tweeën. Maar wat ze wel gaan missen is het zonnige terras: “Je kunt daar altijd zo lekker van de zon genieten, vooral nu!”

Boeroestraat 17 – Delft

Wat: Penthouse (135 m²) met o.a. 3 slaapkamers, airco in de woonkamer, eigen fietsenberging in de onderbouw, vrij parkeren, lichte woonkamer met openslaande deuren naar het dakterras.
Bouwjaar: 2006
Vraagprijs: 499.000, k.k.
Beschikbaar: per direct.

patricia van bommel boeroestraat DelftPatricia van Bommel en haar man hebben het appartement in 2006 gekocht. “We hebben hiervoor ook in deze buurt gewoond”, vertelt Patricia. Toen dit appartementencomplex gebouwd werd, leek het ons wel wat. Veel ruimte, goede ligging ten opzichte van het centrum en de Delftse Hout, ruime parkeergelegenheid en een dakterras. Maar intussen zijn de kinderen de deur uit en is het huis te groot voor ons, dus verkopen we het via Zo Makelaars.”

Barbecueën met de buren

Het dakterras is de plek waar Patrica het liefst zit. “Het is lekker ruim. Verder kan je altijd kiezen of je in de zon wilt zitten of de schaduw omdat het appartement rond loopt. Ook op een warme dag is het dus prima toeven op het terras. En ’s avonds gaat natuurlijk de barbecue aan: een heerlijke afsluiter van een zonnige dag.”

Die barbecue houden ze natuurlijk niet voor zichzelf: af en toe prikken ook de buren een vorkje mee. Daarnaast organiseert de bewonersvereniging ook jaarlijks een barbecue en een nieuwjaarsborrel: “Gezellige buren dus!”

Licht

Ook tijdens winterse dagen heeft Patricia nog elk zonnestraaltje mee kunnen pikken. “Dat komt omdat het appartement halfrond is en er rondom ramen zitten. Hier komt enorm veel licht door naar binnen. Echt genieten is dat.”

Woning van de week

Iedere week licht indebuurt Delft een te koop staande woning uit. Heb jij je woning te koop staan en kun je er een mooi verhaal over vertellen? Laat het ons weten via [email protected].


Meer over ZO.nl ontdekken?

ZO.nl makelaars

Gesloten09:00 - 18:00

Van Foreestweg 4, Delft

Bekijk meer:makelaars

adv.