Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Binnenkijken: zo ziet een luxe hotelkamer van Hampshire Hotel- Delft Centre eruit

Aangeboden door Hampshire Hotel – Delft Centre 29 augustus 2019

Als Delftenaar heb je misschien wel eens een hapje gegeten in restaurant Swing van Hampshire Hotel- Delft Centre, maar de kans dat je hier hebt geslapen is minder groot. Ben je toch wel nieuwsgierig hoe een deluxe kamer ervan binnen uitziet? Kijk maar mee!

De deluxe kamer is lekker ruim: 32 m2. Verder heeft de kamer een groot tweepersoonsbed, een bank, een heerlijke douche of bad, een Nespresso koffiemachine en staat er standaard een gratis flesje wijn in de koelkast. Maar het mooiste van de deluxe kamer is het uitzicht. Doordat de kamers op de hoogste etages liggen, heb je een fenomenaal uitzicht over de stad.

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen.

Duurzaam ondernemen

Behalve dat Hampshire Hotel- Delft Centre prachtige hotelkamers heeft, werken ze duurzaam. Hier hebben ze zelfs een gouden Green key voor gekregen! Dit betekent onder meer dat ze duurzame producten inkopen voor het ontbijtbuffet, milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruiken en maatschappelijke projecten steunen als stichting Doel, Stichting Stunt en Werkse. Dat slaapt toch nét iets lekkerder!

Lijkt het je stiekem toch wel wat om te slapen in het hotel? Dat kan natuurlijk! Je kunt hier een kamer boeken.


Meer over Hampshire Hotel – Delft Centre ontdekken?

Hampshire Hotel – Delft Centre hotels

GeopendHele dag

Koepoortplaats 3, Delft

Bekijk meer:hotels

adv.