Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wist je niet: deze boxspring is eigenlijk een zorgbed

Aangeboden door Dutch Dream Delft 30 augustus 2019

Als je ouders hulpbehoevend worden of je zelf te maken krijgt met ziekte, kan het zijn dat je een zorgbed nodig hebt. Daarvoor hoef je geen ongezellig ziekenhuisbed aan te schaffen: je kunt bij Dutch Dream Slaapcomfort terecht voor een zorgbed die eruit ziet als een normale boxspring.

Zo’n comfortbed heeft alles wat je nodig hebt. Je kunt de instaphoogte makkelijk aanpassen naar extra laag of juist wat hoger. Hierdoor kun je makkelijk in- en uit bed stappen. Ook voldoet de boxspring aan alle Arbo-eisen, waardoor eventuele verplegers makkelijk hulp kunnen verlenen. Ben je zwanger en wil je thuis bevallen? Dan is dit bed ideaal: je verstelt het zonder problemen op de juiste hoogte, zonder gedoe met klossen.

Kantelen zonder knik

De boxspring is niet alleen geschikt voor ouderen of mensen die thuis willen bevallen. Ook als je longklachten hebt, kan dit bed prettig zijn. Je kunt de boxspring naar voren kantelen zonder knik. Hierdoor kun je toch op je zij slapen, mét een hoger hoofdeind.

Twee delen

Het comfortbed van Dutch Dream Slaapcomfort bestaat trouwens altijd uit twee delen. Het ene deel kan alle zorgfuncties hebben, terwijl het ander een gewone boxspring is. Natuurlijk is het ook mogelijk om
beide kanten te voorzien van de zorgfuncties.

dutch dream delftNederlandse productie

Maar het mooiste van het comfortbed is nog wel: het ziet eruit als een normale boxspring! Je kunt zelf de kleur en de stof kiezen. Verder ben je zeker van Hollandse kwaliteit, want het wordt geproduceerd in de fabriek van Dutch Dream in Ter Aar. Heb je interesse in een comfortbed? Kom dan langs in de winkel op de Leeuwenstein!


Meer over Dutch Dream Delft ontdekken?

Dutch Dream Delft woonwinkels

Geopend10:00 - 17:00

Leeuwenstein 23, Delft

Bekijk meer:woonwinkels

adv.