Zo krijg je dat droomhuis wél in handen

Aangeboden door Marloes Makelaars 30 maart 2019

Ben je naar de Open Huizen Dag geweest en heb je je droomhuis gezien? Of heb je een pracht van een paleisje gespot op Funda? Dan is het zaak om snel actie te ondernemen zodat je die woning in handen krijgt. Wat je precies moet doen, vertelt Marloes van Marloes Makelaars.

Als je een huis hebt gezien dat je leuk vindt, is de volgende stap het uitbrengen van een bod. “Het is slim om hierbij een aankoopmakelaar in de arm te nemen”, vertelt Marloes. “Je wilt niet te laag bieden en het huis aan je neus voorbij zien gaan, maar te hoog bieden is weer niet fijn voor je eigen portemonnee. Wij weten wat er speelt in de markt en bekijken voor welke prijzen (vergelijkbare) woningen in de omgeving zijn verkocht. Daarnaast kunnen we je ook vertellen of een bod reëel is. Wij kijken niet door die roze bril, maar zien het als een huis gebreken heeft. Als het nodig is, begeleiden we bij een bouwkundige keuring.

Betrokken bij het hele aankoopproces

Als het bod eenmaal is uitgebracht, begint het aankooptraject. “Want ja; onderhandelen kan soms nog gewoon in deze tijd! Wij weten hoe je dat moet aanpakken op een professionele manier”, vertelt Marloes. “Je hoeft dit dus niet zelf te doen.” Is de zaak beklonken? Dan helpt Marloes je verder. “Wij controleren de koopovereenkomst en de transportakte en doen een eindinspectie van de woning. We zijn betrokken bij het hele aankoopproces, van begin tot eind.”

Als je nog geen huis hebt gevonden

Heb je nog geen huis gevonden, maar ben je wel op zoek? Ook dan kan Marloes Makelaars helpen. Marloes vertelt: “Het enige wat je moet doen, is vertellen wat je wensen zijn, dan maken wij een zoekopdracht aan en sturen een mailing met beschikbare huizen in Delft die matchen met jouw wooneisen.”

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het kopen van een huis? Bel, mail of loop eens binnen!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Marloes Makelaars. Meer over Marloes Makelaars ontdekken?

Marloes Makelaars makelaars

Nu gesloten09:00 - 17:30

Molslaan 56, Delft

Bekijk meer:makelaars

adv.