Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij deze 7 woonwinkels in Delft scoor je leuke spullen

Door Ilse Zoutewelle 8 augustus 2019

Kan je interieur wel wat sjeu gebruiken? Dan is het tijd om te gaan shoppen! Wij helpen je op weg en zetten zeven leuke woonwinkels voor je op een rijtje.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Seven Days

Foto: Seven Days Store
Foto: Seven Days Store

Hou je van industrieel en trendy? Dan ga je gegarandeerd kwijlen als je bij Seven Days binnen loopt. Je vindt hier voornamelijk meubilair van Nederlandse designers. Ook leuk: je kunt een kopje koffie drinken in de koffiehoek terwijl je het meubilair bewondert.


Meer over Seven Days Delft ontdekken?

Seven Days Delft woonwinkels

Vandaag gesloten

Oude Langendijk 7a, Delft

Bekijk meer:woonwinkels

CASA

casa delft

CASA is niet de woonwinkel in Delft waar je naar toe moet voor een nieuwe bank, maar wél voor accessoires! Ze hebben een enorme collectie met decoratie. Alles is gesorteerd op ruimte in huis en kleur. Je vindt dus heel makkelijk wat je nodig hebt. Maar de kans dat je met meer naar buiten gaat dan je van plan was, is gevaarlijk groot…


Meer over CASA Delft ontdekken?

CASA Delft winkelen

Bastiaansplein 9, Delft

Bekijk meer:winkelen

Art Deco Style & Lights

art deco style & light woonwinkel delft

Wie van art deco en Jugendstil houdt, moet als de wiedeweerga naar de Breestraat. Bij Art Deco Style & Lights vind je lampen, stoelen, tafels en meer in dit specifieke stijltje. Je krijgt bijna het gevoel alsof je terug bent in je jaren ’20 als je deze winkel binnengaat.


Meer over Art Deco Style & Light ontdekken?

Art Deco Style & Light woonwinkels

Vandaag gesloten

Breestraat 17, Delft

Bekijk meer:woonwinkels

Van Waay en Soetekouw

van waay & soetekouw
Foto: Van Waay & Soetekouw

Voel jij het geld meteen in je zak branden als een meubelstuk omschreven wordt als ‘modern en chique’? Dan mag je woonwinkel Van Waay en Soetekouw niet overslaan. Je vindt hier meubilair van onder meer Vitra en Artifort: niet de minste namen in meubelland. Overigens is de zaak ook heel geschikt om inspiratie op te doen voor je eigen huis, want de zaak is prachtig ingericht.


Meer over Van Waay en Soetekouw Delft ontdekken?

Van Waay en Soetekouw Delft woonwinkels

Vandaag gesloten

Markt 17, Delft

Bekijk meer:woonwinkels

Spullen van Zolder

spullen van zolder woonwinkel delft

Originelere meubels dan die van Spullen van Zolder zijn er eigenlijk niet te krijgen. Eigenaar Lieke koopt meubels op bij brocantes in België en haalt ze soms gewoon uit het grofvuil. Vervolgens knapt ze die op tot een prachtig meubelstuk. De Spullen van Zolder zijn te koop via de webshop, maar je kunt je nieuwe meubel ook komen ophalen bij de loods in Delft.


Meer over Spullen van Zolder ontdekken?

Spullen van Zolder woonwinkels

Vandaag gesloten

Nijverheidsstraat 7, Delft

Bekijk meer:woonwinkels

Living Plaza

living plaza delft

Een bank van topkwaliteit voor een klein prijsje: dat wil iedereen wel! Living Plaza is de woonwinkel in Delft waar je dit kunt kopen. De banken worden veelal gemaakt door goede, Nederlandse merken. De prijzen blijven laag doordat Living Plaza niet gaat voor de hoogste winst, weinig personeelskosten heeft én panden kiest met een lage huur. Qua stijl vind je hier van alles en nog wat: van comfortabel sta-op bank tot hippe cognac leren bank.


Meer over Living Plaza Delft ontdekken?

Living Plaza Delft Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Leeuwenstein 15, Delft

Bekijk meer:Permanent gesloten

IKEA Delft

ikea gratis koffie
Foto: Ikea

We zijn maar wát blij dat Delft ook een IKEA heeft! De Delftse vestiging van de woonwinkel is extra bijzonder omdat het Nederlandse concept centre hier gevestigd is. Dat betekent onder meer dat nieuwe producten hier als eerst worden getest. Je shopt hier dus altijd het laatste assortiment: hoe fijn is dat!


Meer over IKEA Delft ontdekken?

IKEA Delft woonwinkels

Gesloten10:00 - 21:00

Olof Palmestraat 1, Delft

Bekijk meer:woonwinkels
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.