Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Woningalert: delen van eeuwenoude boerderij in Rijswijk te koop

Aangeboden door Steenvlinder Kavelmakers 23 februari 2019

Wonen in een boerderij op loop- en fietsafstand van Delft en het centrum van Rijswijk. Klinkt als een droom toch? Kom maar gauw van die wolk af en trek die klushandschoenen aan, want in Rijswijk staat een eeuwenoude boerderij die jij kunt omtoveren tot jouw paleisje.

Op de Birckhoeve staan drie kluswoningen te koop. Een gedateerde boerderijwoning als ‘opknapper’ en een stal die tot twee woningen wordt opgesplitst. Je bent omgeven door ruimte, veel groen en loslopende dieren. En hoe het eruit komt te zien ligt helemaal aan jou! Je gaat namelijk zelf (onder begeleiding van Steenvlinder) aan de slag om de boerderijwoning of stal op te knappen.

Pareltje van rust in de randstad

Zie je het al voor je: wakker worden met uitzicht op de groene velden. Na een lekker bakkie loop je het erf op, maak je een praatje met de buren of voer je kippen. Je geeft de paarden een aai over hun bol en je gaat aan je eigen project beginnen. Je neemt één van de authentieke paadjes, die je van de stal leiden naar jouw veld met fruit- en notenbomen. Of, je stroopt de mouwen op en gaat de dieren voeren.

Foto: Michel Mees Photography
Foto: Michel Mees Photography
Foto: Michel Mees Photography
Foto: Michel Mees Photography
Foto: Michel Mees Photography
Foto: Michel Mees Photography
Foto: Michel Mees Photography
Foto: Michel Mees Photography
Foto: Michel Mees Photography

Samen zorgen voor de boerderij

Over dieren gesproken: dat paard, of die échte boerderijkat (die je altijd al hebt gewild) kun je gewoon meenemen! De bewoners van de hoeve zorgen er samen voor. Want al dat moois, dat gaat niet vanzelf. Samen met je buren zorg je voor het welvaren van de boerderij en dat betekent nog wel eens de mouwen opstropen!

Open Hoeve

Sta jij (net als wij) te popelen aan deze boerderij-uitdaging te beginnen? Dan hebben we goed nieuws! Zaterdag 23 maart kun je van 15.00 tot 18.00 uur de Birckhoeve komen bezichtigen. Klik hier voor meer informatie over het wonen op de Birckhoeve.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Steenvlinder Kavelmakers. Meer over Steenvlinder Kavelmakers ontdekken?

Steenvlinder Kavelmakers makelaars

Gesloten09:00 - 18:00

Oosteinde 237, Den Haag

Bekijk meer:makelaars

adv.