Jacoba van Beierenlaan: bijzonder wonen in een naoorlogs monument

Aangeboden door Marloes Makelaars 5 september 2016

Lenneke en Pim wonen met heel veel plezier in een flat aan de Jacoba van Beierenlaan in Delft. Niet zomaar een flat, maar het enige naoorlogse monument in de stad. Na zes jaar is het tijd om dit bijzondere plekje in te ruilen voor iets nieuws.

Jacoba van Beierenlaan 155 – Delft

Wat: 3-kamer appartement (71 m²) in de buurt Krakeelpolder (wijk Hof van Delft) met bijzondere split-level indeling. Vlakbij het Centraal Station, het centrum en uitvalswegen A4 en A13.
Bouwjaar: 1964
Vraagprijs: € 139.500 k.k.
Beschikbaar: in overleg

Het appartement aan de Jacoba van Beierenlaan is het eerste koophuisje van Lenneke en Pim. Met het oog op de toekomst zijn ze toe aan een huis met meer ruimte en een tuin. Via Marloes Makelaars willen ze nu eerst hun appartement verkopen. In de tussentijd zoeken ze rustig naar iets anders. Eén ding is zeker: ze blijven in Delft. Lenneke: “Wij zijn echte Delftenaren dus we blijven hier zeker wonen.”

Bijzondere indeling

De flat waar Lenneke en Pim nu wonen is een monumentaal pand. De indeling van het appartement is daardoor ook bijzonder. Lenneke: “Het appartement is split-level. We hebben dus twee etages met halve trapjes. De indeling is daardoor heel erg speels.” Nog een pluspunt van dit huis is de ligging. Parkeren kan gratis voor de deur en zowel het centrum als het Centraal Station en de snelweg zijn dichtbij.

Geluksmomentje

Maar ook in de directe omgeving van het huis is het goed toeven. Lenneke: “We hebben een klein winkelcentrum om de hoek en een wat groter winkelcentrum vlakbij. Dat ga ik zeker wel missen.” Wat Lenneke ook gaat missen is het balkon op het westen, haar favoriete plek in huis: “In maart kan je hier de hele avond genieten van de eerste zonnestralen. Dat is echt een geluksmomentje.”

Kant-en-klaar

Ook fijn: je kan er zo in. Lenneke en Pim hebben zes jaar geleden een nieuwe keuken in het appartement laten plaatsen en ook de badkamer met inloopdouche is modern. Lenneke: “Dit was ons eerste huisje, het is dus perfect voor starters. Maar omdat we twee grote slaapkamers hebben is het appartement ook heel geschikt voor studenten.”

Woning van de week

Iedere week licht indebuurt Delft een te koop staande woning uit. Heb jij je woning te koop staan en kun je er een mooi verhaal over vertellen? Laat het ons weten via [email protected].

Marloes Makelaars makelaars

nu gesloten09:00 - 17:30

Molslaan 56, Delft

Bekijk meer:makelaars