Wil je zien: deze bizarre villa met overdekt zwembad vlakbij Delft

Door Ilse Zoutewelle 22 april 2019

651 vierkante meter ruimte, elf kamers, overdekt zwembad, wijnkelder, sauna en zo kunnen we nog even doorgaan. Man, wat zouden we graag in deze villa in Delfgauw willen wonen (oké, oké, met een middagje rondkijken zouden we ook genoegen nemen).

Je vindt deze gigantische villa in Delfgauw aan de Zuideindseweg. Anders dan bij andere huizen in de Randstad, kun je hier niet zo snel binnengluren bij de buren. Het huis staat op een perceel van 4.835 m²! Een tuinman is daarom ook handig, want de tuin is weelderig beplant met bomen, struiken en bloemen. Daarnaast zijn er meerdere (!) terrassen, fonteinen en watervallen. Klinkt als een paradijsje, niet?

Je hoeft nooit meer weg

Moe van het wandelen in je tuin? Ga dan even ontspannen in je eigen spa met zwembad, jacuzzi en sauna. Vervolgens kun je compleet relaxt met een wijntje uit eigen kelder een film kijken in de bioscoop. Kortom: je hoeft je huis niet uit.

2 miljoen

Het huis staat overigens al ruim zes maanden te koop. Om de handtekening onder het koopcontract te kunnen zetten, moet je dan ook flink wat centen op de bank hebben staan. Er is een bieden vanaf prijs van €1.999.000,- k.k. Tot die tijd doen wij het dus maar met de plaatjes…

Meer over

Wonen

adv.