Voor deze 3 huizen in Delft heb je minstens twee miljoen euro nodig

Door Iris Olsthoorn 30 oktober 2018

Wat zou jij doen met een miljoen? Of met twéé? Je hebt hier tijdens een avondje in de kroeg vást wel eens over nagedacht. Nadat je deze huizen hebt gezien, ben je er ongetwijfeld uit: een nieuw stulpje kopen in Delft (en omgeving)! Nu alleen nog even de loterij winnen.

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Landgoed met 17 kamers

Dit landgoed aan het Haantje is op dit moment het allerduurste huis dat te koop staat in Delft en omstreken. Voor dit enorme landgoed met rijksmonumenten vraagt de verkoper €2.750.000,-. Niet misselijk, maar je krijgt er ook wat voor. Zo staan er vijf vrijstaande gebouwen op het terrein: een compleet gerestaureerde woonboerderij, bungalow, kantoorruimte en een garage met nóg een appartement. De woonboerderij heeft onder meer verschillende open haarden, openslaande deuren naar je eigen hooiberg annex loungeplek en een luxe keuken mét keukeneiland.

Lekker in het groen

Voor wie lekker landelijk wil wonen, maar niet té ver buiten Delft wil gaan, is deze woonboerderij aan de Schieweg misschien wel wat. Je woont er niet alleen enorm groot (522 vierkante meter), maar kunt ook ál je bolides en tractoren kwijt in de 375 vierkante meter aan schuren en garage’s. Nu alleen de loterij nog even winnen.

Grootste én duurste pand

Het duurste én grootste huis dat op dit moment in Delft te koop staat, ligt aan de Oude Delft. Je moet een hele dikke baan hebben om het te kunnen kopen, want het prijskaartje dat eraan hangt is €2.495.000. Maar dan heb je ook wat: meer dan 560 vierkante meter woonruimte, tien (!) kamers, een sauna, bubbelbad, tuinkamer, een tuin van 100 vierkante meter, twéé keukens, een (wijn)kelder… Het staat overigens al een tijdje te koop, want in april spotten wij het stulpje ook al. 

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.