Snel bij zijn: deze huizen staan nét in de verkoop

Aangeboden door Van Daal Makelaardij 8 mei 2019

Als een huis langer dan twee weken te koop staat in Delft, is dat bijzonder. Je moet er dus vliegensvlug bij zijn om nieuw stulpje te bemachtigen. Ben jij op zoek? Bekijk dan snel deze huizen van Van Daal Makelaardij. Ze zijn net in de verkoop gekomen!

Pagina 1 / 4
⟵ swipe swipe ⟶

Glenn Millerstraat

Heb jij twee linkerhanden en minder dan drie ton te besteden? Dan is dit huis aan de Glenn Millerstraat gemáákt voor jou. Het kost €265.000,- en is kant-en-klaar. Er zit een keurige keuken in, ruime woonkamer en prima achtertuin. Verder is het huis 73 m2 en heeft het twee slaapkamers. Handig: je kunt parkeren in de overdekte parkeerplaats van de woonwijk.

Slechtvalkhof

Hou je niet van drukte om je heen, maar wil je wél in een kwartiertje in de binnenstad staan? Dit huis in Tanthof is iets voor jou. Het huis is 74 m2, heeft twee slaapkamers  en een lekker grote tuin. Met €249.000,- is het een ideaal huis voor starters. Mits je er snel bij bent, natuurlijk…

Caspar Fagelstraat

Als je droomt van een jaren ’30 woning, wordt je heel blij van dit huis. Het staat in Hof van Delft en heeft nog veel originele details. Denk aan deuren met glas-in-lood en een mooie open haard. Het huis heeft een fijne tuin op het zuiden waar je snel buiten kunt zitten. Bijna het hele huis is voorzien van dubbel glas, dus je hoeft niet bang te zijn voor een torenhoge energierekening.

Molensingel

Dit is zo’n huis waar je je kinderen wilt grootbrengen. Het is groot genoeg (139 m2, vier slaapkamers) en in de buurt kunnen ze heerlijk spelen. Daarnaast is de woning relatief nieuw: het is gebouwd in 2006. Verbouwen is dus amper nodig, hoogstens hier en daar een likje verf. Maak snel een afspraak voor dit huis voor je neus wordt weggekaapt!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Van Daal Makelaardij. Meer over Van Daal Makelaardij ontdekken?

Van Daal Makelaardij makelaars

Geopend08:45 - 17:15

Voldersgracht 33, Delft

Bekijk meer:makelaars
Pagina 1 / 4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.