Zo ziet Harnaschpolder er over vijf jaar uit

Door Iris Olsthoorn 25 oktober 2018

In Delft wordt veel gebouwd, maar er is één plekje waar de bouwactiviteiten al helemaal de pan uit rijzen. In Harnaschpolder zijn de afgelopen jaren al een heleboel huizen en gebouwen de grond uit gestampt, maar we zijn er nog lang niet! Deze projecten zitten in de pijpleiding: 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Bauhaus

Fijn nieuws voor doe-het-zelvers en groene vingerfiguren: er komt een nieuwe tuin- en bouwmarkt in Harnaschpolder. Bauhaus heeft vijftien afdelingen, waaronder het ‘badkamerland’, een grote watersport afdeling en een ‘drive-in’ waar je grote bouwspullen zo in je auto kunt laden.  De nieuwe bouwmarkt wil voor augustus 2019 zijn deuren openen.

bauhaus

Er komt een supergrote bouwmarkt in Harnaschpolder

Fijn nieuws voor doe-het-zelvers en groene vingerfiguren: er komt een nieuwe tuin- en bouwmarkt vlak...

Van der Valk Hotel

Hotelketen Van der Valk gaat ook bouwen in Harnaschpolder, ter hoogte van afslag 12 (Den Haag-Zuid). Er komt een hotel met ongeveer 140 kamers, een restaurant/bar, vergader- en congreszalen en wellness-faciliteiten. De bouwers beloven als kers op de taart ook nog een ‘luxe uitstraling’ en ‘veel aandacht’ voor duurzaamheid. Het Van der Valk Hotel moet halverwege 2020 open gaan.

van der valk hotel den hoorn

Nog twee jaar wachten, dan opent het Van der Valk hotel langs de A4

Over een tijdje hebben we een nieuw herkenningspunt aan de Delftse skyline. In 2020 opent het Van de...

Foodpark

In Harnaschpolder is ons een enorm foodpark beloofd. Zanger Gordon heeft een tijd geleden al een overeenkomst getekend om zijn  ‘Blushing healthy fastfood drive-thru’ er te openen, en McDonald’s en Happy Italy zouden ook van de partij zijn. Dit jaar zouden we al terecht kunnen bij dit voedselparadijs langs de A4, maar de eerste steen is nog niet eens gelegd. Dat heeft van alles te maken met gesteggel tussen projectontwikkelaars en eigenaren van de zaken die er moeten komen. To be continued, dus. Maar wij houden hoop! Over vijf jaar ziet het ongeveer zo uit:

Beeld: Sens Real Estate in samenwerking met Groosman Architecten

Nog meer nieuwbouw

In Harnaschpolder zijn de laatste jaren enorm veel huizen gebouwd, maar er kunnen er nog meer bij! Lanza is een van de laatste nieuwbouwprojecten in deze omgeving. Aan de Hoflandendreef worden 25 ruime eengezinswoningen gebouwd. In dit artikel lees je er meer over:

lanza harnaschpolder nieuwbouw in delft (1)

Er worden huizen gebouwd aan de rand van Delft en zo ziet dat eruit

Ben jij (net als heel veel andere Delftenaren) op zoek naar een nieuw stulpje? Dan hebben we goed ni...

Huizen aan de rand van Den Hoorn

Foto: ABB Groep

Aan de rand van Harnaschpolder, in Den Hoorn, wordt een compleet nieuwe wijk met 140 huizen gebouwd. De wijk gaat De Kreek heten en ligt pal naast de A4. Inmiddels is de verkoop begonnen: er komen huurwoningen, twee appartementencomplexen, vrijstaande woningen, rijtjeshuizen, twee-onder-een-kap woningen en herenhuizen.

de kreek

Er verrijst een nieuwe woonwijk met 140 huizen vlakbij Delft

Goed nieuws als je net als heel veel andere Delftenaren op zoek bent naar een nieuw onderkomen: in D...

 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.