Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Psst: in deze groene nieuwbouwwijk vlakbij Delft zijn nog woningen te koop

Aangeboden door Nieuwbouwproject De Kreek in Den Hoorn 10 januari 2019

Wonen in de stad is heerlijk, maar vaak zit je wel hutjemutje met je buren. Wil je wél op fietsafstand wonen van het centrum, maar ook groen en ruimte om je heen? Dan zijn de huizen in het nieuwbouwproject De Kreek in Den Hoorn geknipt voor jou. Goed nieuws: er zijn nog huizen te koop!

De Kreek wordt een heerlijke wijk om te wonen. Het is namelijk een ‘Cittaslow’ wijk: dat houdt in dat er heel veel aandacht is besteed aan de leefomgeving. In de praktijk betekent dit dat de huizen ruim zijn opgezet met veel groen en water eromheen. Het kan zomaar zijn dat je via een brug naar je huis toe gaat! Daarnaast komen er veel natuurlijke speeltuinen voor de kinderen en jij bent voor je wekelijkse hardloop- of fietsrondje in een mum van tijd in de natuur.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Dit zijn de opties

Maar goed, jij wilt natuurlijk weten wat voor huizen er te koop zijn in De Kreek. Er zijn in fase 1 drie keuzes: een vrijstaande woning, twee-onder-een-kapwoning of een rijwoning. Je kunt zelf een locatie kiezen die je het meest aanspreekt. Wil je liever aan de straat wonen, of word je blij van water voor de deur? Je kunt ook een woning uitkiezen dat bij jou past, want er zijn drie architectuurstijlen. Daarnaast kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om nog een uitbouw aan de achterkant te nemen of een dakkapel.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

EPC 0 = extra geld lenen

Bij zo’n natuurvriendelijke wijk hoort natuurlijk ook een milieuvriendelijk huis. Daar is aan gedacht! Alle huizen hebben een energieprestatie coëfficent van 0. Dat betekent dat onder andere het dak vol PV-panelen zorgt voor een superlage energierekening! Sinds 1 januari levert dit je nog een extra voordeeltje op: veel banken geven korting op de rente én je mag €15.000,- extra lenen. Dat maakt een milieuvriendelijk huis nog aantrekkelijker!

Je kunt er in 2020 al wonen

Zie je jezelf al helemaal wonen in De Kreek? Mooi! Naar verwachting start de bouw van de eerste fase in het tweede kwartaal van 2019. De bouwtijd is een klein jaar. Wil je weten welke woningen er nog beschikbaar zijn? Kijk dan even op de site. Als je interesse hebt in een woning in De Kreek, kun je contact opnemen met Noordam Makelaardij via 0174-528828 of Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars via 015-2125288. Zij helpen je graag verder!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Nieuwbouwproject De Kreek in Den Hoorn. Meer over Nieuwbouwproject De Kreek in Den Hoorn ontdekken?

Nieuwbouwproject De Kreek in Den Hoorn dienstverlening

Achterdijkshoorn, Delft

Bekijk meer:dienstverlening

adv.