Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Er komen heel veel nieuwbouwhuizen bij in Den Hoorn

Aangeboden door Nieuwbouwproject De Kreek in Den Hoorn 19 juni 2019

Ben je toe aan een nieuwe stek? Dan weet je ook dat het vinden ervan een behóórlijke operatie is. Gelukkig wordt er hier en daar wel wat bijgebouwd. Zo komt er in Den Hoorn een complete nieuwbouwwijk bij met maar liefst 140 huizen en appartementen. Op 18 juni is de bouw officieel gestart. En ja: er zijn nog huizen te koop!

Je vindt De Kreek langs de Harnaschdreef, tien minuten fietsen van de Delftse binnenstad en op loopafstand van Midden-Delfland. Het wordt een ‘cittaslow’ wijk: dat houdt in dat er heel veel aandacht wordt besteed aan de leefomgeving. In de praktijk betekent dit dat de huizen ruim zijn opgezet met veel groen en water eromheen. Daarnaast komen er veel natuurlijke speeltuinen voor de kinderen. Ook de huizen zelf zijn duurzaam: alle huizen hebben een energieprestatie coëfficent van 0. Dat betekent dat ze een warmtepomp hebben en het dak vol zonnepanelen ligt. Hallo lage energierekening!

De bouw is gestart

De eerste fase bestaat uit 42 koop- en huurwoningen. Dinsdag is de bouw gestart: de eerste paal is geslagen door een wethouder Renzen – van Leeuwen van de gemeente Midden-Delfland, de directeur-
bestuurder van Wonen Midden-Delfland Peter van Ling en Erik den Breejen, de directeur van bij ABB
Bouwgroep. ABB is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de bouw van het project. Natúúrlijk waren de toekomstige bewoners ook van de partij. Naar verwachting zijn de huizen over 12 maanden klaar.

Er staan nog huizen te koop

Maar denk nu niet ‘balen, alweer achter het net gevist’, want in fase 2 zijn er nog huizen te koop! Het
aanbod bestaat uit rijtjeshuizen, twee-onder-een-kapwoningen en herenhuizen. Je kunt elk
huis zelf samenstellen. Wil je een dakkapel of misschien een uitbouw? Het kan allemaal geregeld
worden. Je kunt je nieuwe huis alvast samenstellen via de woonconfigurator op de website van De Kreek.

de kreek den hoornBinnenkort: ook appartementen

Is een appartement meer jouw ding? Op 26 juni gaan die in de verkoop. De appartementen zijn tussen de
circa 80 en 105 m2² groot. Ook zijn er penthouses van circa 132 en 138 m². Als je meer wilt weten over
fase 3, kun je woensdag de 26e naar de verkoopavond komen. Tussen 18.30 en 20.00 uur kun je in De Hoornbloem op Kon. Julianaplein 1 de maquette bekijken en ontvang je alle informatie over de verkoop.

Meer weten

Als je meer wilt weten over de huizen in De Kreek, kun je even op de website kijken. Heb je interesse in een woning? Dan kun je contact opnemen met Noordam Makelaardij via 0174-528828 of Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars via 015-2125288. Zij helpen je graag verder!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Nieuwbouwproject De Kreek in Den Hoorn. Meer over Nieuwbouwproject De Kreek in Den Hoorn ontdekken?

Nieuwbouwproject De Kreek in Den Hoorn dienstverlening

Achterdijkshoorn, Delft

Bekijk meer:dienstverlening

adv.