Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Er worden 103 nieuwbouwhuizen in het centrum gebouwd (en ze staan nog te koop!)

Aangeboden door PoortMeesters 23 juli 2019

Wonen in de binnenstad van Delft is hartstikke leuk, maar vaak krijg je het onderhoud en de dunne muren er gratis bij. Bij de nieuwbouwhuizen van het project PoortMeesters in de Spoorzone heb je hier geen last van, maar woon je wél middenin de stad. En goed nieuws: er zijn nog woningen te koop!

De 103 woningen en appartementen van PoortMeesters komen tussen de Westlandseweg en de Mercuriusweg te staan. De wijk is opgezet rondom een grote binnentuin. Hier kunnen je kinderen spelen en kan jij lekker relaxen in het zonnetje. Auto’s staan geparkeerd in de garage, dus daar heb je geen last van. De binnentuin is toegankelijk via twee poorten. Die zijn bekleed met een 3D geprint kunstwerk dat doet denken aan Delfts Blauwe tegeltjes. Een echte eyecatcher, dus!

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Energieneutraal

De woningen en appartementen zijn niet aangesloten op het gas en zo goed als energieneutraal. Dat betekent dat je ongeveer evenveel energie opwekt als je gebruikt. Zeg dus maar dag tegen die energierekening! Alle huizen hebben een warmtepomp en op het dak liggen ‘triple solar zonnepanelen’. Deze zonnepanelen zorgen niet alleen voor energie, maar ook voor warm water en verwarming van je huis.

Alle huizen zijn (nu nog) beschikbaar

Maar goed, jij wilt natuurlijk weten: wat voor huizen zijn er allemaal beschikbaar? In totaal komen er 52 stadswoningen en 51 appartementen. Die zijn op dit moment allemaal nog te koop: de inschrijving is pas sinds 15 juli gestart.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Het huis wordt afgestemd naar jouw wensen

De stadswoningen zijn er in vier varianten: normaal en breed, met drie of vier lagen. Je kunt de indeling afstemmen op jouw wensen. Wil je een kantoor aan huis? Dan kun je dat realiseren op de benedenverdieping. Als je liever beneden wilt slapen, kan dat ook: de keuze is helemaal aan jou. Naast stadswoningen heeft PoortMeesters ook appartementen. Je kunt kiezen uit een twee-, drie- of vier-kamer appartement. Ook zijn er lofts en een penthouse. Alle huizen worden opgeleverd met een complete badkamer en toilet: dat hoef je zelf dus niet meer te regelen.

Inschrijven maar!

Lijkt een huis in PoortMeesters je wel wat? Klik dan op de onderstaande button om je in te schrijven op jouw favoriete bouwnummer. Dit kan nog tot en met 27 augustus 2019!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door PoortMeesters. Meer over PoortMeesters ontdekken?

PoortMeesters

Poortweg 2, Delft

adv.