Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Moet je je huis verkopen als je gaat emigreren?

Aangeboden door Hof van Delft Makelaarij 4 juni 2017

Als je een huis gaat kopen of huren, komen er ongetwijfeld heel wat vragen in je op. Wat betekent het gesloten envelop principe? En wat kan je maximaal aan hypotheek lenen? Makelaar Aram van Hof van Delft Makelaardij legt het uit in de rubriek ‘vraag de makelaar’. Deze keer: Moet je je huis verkopen als je gaat emigreren?

Aram legt uit:”Als je een nieuw bestaan gaat opbouwen in bijvoorbeeld Zweden of Curaçao hoef je niet meteen je huis te verkopen als je nog niet helemaal zeker bent over die grote stap. Het is ook mogelijk om je huis te verhuren zolang jij in het buitenland bent. Denk er wel aan dat op het moment dat jij je uitschrijft in Nederland je de hypotheekkosten wellicht niet meer kan aftrekken. Ook is het afsluiten van een opstal- en inboedelverzekering niet meer vanzelfsprekend. Als je zeker bent van je verhuizing dan kun je altijd je huis nog verkopen. Check wel even goed hoe dit in zijn werk gaat.”

Wil jij je huis te koop zetten of heb je vragen over het verhuren van je huis? Neem contact op met Hof van Delft Makelaardij en ze helpen je graag.


Meer over Hof van Delft Makelaarij ontdekken?

Hof van Delft Makelaarij makelaars

Gesloten08:30 - 17:00

Wateringsevest 26 B, Delft

Bekijk meer:makelaars

adv.