Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Laatste kans! Deze nieuwbouwappartementen in hartje Delft zijn nu nog beschikbaar

Aangeboden door PoortMeesters 22 oktober 2020

Eerder schreven we al dat aan de rand van het historische centrum van Delft een nieuwe wijk wordt gebouwd. PoortMeesters is een nieuwbouwplan met verschillende, luxe stadswoningen. Inmiddels zijn er al een hoop woningen verkocht, maar er zijn nog een aantal appartementen beschikbaar. Misschien zit jouw droomwoning er wel tussen!

Droom jij er ook van om te verhuizen? Misschien wil je wat groter of juist wat kleiner gaan wonen, is er een baby op komst of ben je nu wel klaar met dat lekkende dak in je studentenhuis. In PoortMeesters is voor iedereen een appartement. Het aanbod bestaat uit lofts, tweekamer-, driekamer en zelfs vierkamerappartementen. En natuurlijk is er een luxe penthouse om bij weg te dromen. Via de woningzoeker op hun website kun je zien welke appartementen er nog beschikbaar zijn.

Verschillende appartementen

Er zijn vooral twee- en vierkamer appartementen beschikbaar die ook nog eens uitkijken op de Nieuwe Gracht. Zo kan je maximaal genieten van het uitzicht op je eigen balkon. Door de grote raampartijen zijn het heerlijke lichte appartementen. Sowieso is alles ruimtelijk ingericht, want de appartementen worden geleverd met een ruime woonkeuken én een schuifpui naar je balkon. Zo is de koelkast nooit ver weg als jij nog even in het zonnetje aan het genieten bent van een koud drankje.

Een unieke daktuin

Wat dit project extra tof maakt is de gezamenlijke daktuin. Ze hebben een oplossing gevonden om regenwater op te slaan en zo de riolen van Delft te ontlasten. Door het grootste Waterneutraaldak van Nederland op de binnentuin van Poortmeesters te plaatsen is er zelfs genoeg water om superdroge periodes te overbruggen. Zo blijven de blaadjes van de bomen in deze daktuin altijd groen.

Foto: PoortMeesters

Meer informatie

Benieuwd wat de mogelijkheden allemaal zijn? Kijk dan even hier. Dan kan je op je gemak met een kop thee rustig naar de tekeningen kijken. Enthousiast geworden? Wees er dan snel bij, want de verkoop van de woningen is al gestart. Welke huizen er nog beschikbaar zijn kan je terugvinden op de website. Voor meer informatie kan je contact opnemen met makelaar Van Silhout & Hogetoorn (015 212 52 88) of BPD Ontwikkeling (088-712 21 97).Deze bijdrage wordt je aangeboden door PoortMeesters. Meer over PoortMeesters ontdekken?

PoortMeesters


Poortweg 2, Delft

adv.