Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Huizen in Delft zijn in een week verkocht: zo kom je er nog wel tussen

Aangeboden door Van Daal Makelaardij 7 juni 2019

We hoeven jou niet meer te vertellen dat het een crime is om een huis te vinden in Delft. Hoe je wél een voet tussen de deur krijgt op de huizenmarkt? Door een aankoopmakelaar te nemen. We zetten hieronder voor je op een rijtje wat Van Daal Makelaardij voor je kan doen als aankoopmakelaar.

Je bent als eerste op de hoogte van het laatste aanbod

Een makelaar weet vaak nog vóór Funda welke huizen in de verkoop gaan. Superhandig als jij je droompaleisje in handen probeert te krijgen. Via de zoekservice van Van Daal Makelaardij kun je je woonwensen doorgeven. De woningen die aan jouw wensen voldoen, komen vervolgens automatisch in je inbox.

Bezichtigen

De eerste bezichtiging kun je prima zelf doen, want dan moet je bedenken of je een huis überhaupt leuk vindt. Bij de tweede bezichtiging is het verstandig om een makelaar mee te nemen. Hij of zij wijst je op eventuele minpunten, beoordeelt de vraagprijs, checkt belangrijke gegevens en bestemmingsplannen, onderhandelt en helpt bij de afwikkeling. Dat scheelt jou heel veel zorgen!

Onderhandelen

Als je een huis hebt gevonden dat naar je zin is, helpt de aankoopmakelaar van Van Daal Makelaardij je met onderhandelen. Daar worden ook ontbindende voorwaarden in meegenomen, zoals financiering of een bouwkundige keuring.

Koopovereenkomst

Als de koopovereenkomst eenmaal is opgesteld, geeft de aankoopmakelaar je een uitgebreide persoonlijke toelichting. Alle vragen die je hebt, kun je dan stellen. Is alles duidelijk? Dan is het tijd om te tekenen!

Notaris

De officiële overdracht van het huis gaat via de notaris. Voor jij de laatste handtekeningen gaat zetten, inspecteert de aankoopmakelaar het huis samen met jou. Jullie kijken of de woning volgens de afspraken is opgeleverd en noteren de meterstanden. Als dit goed is, kun je de sleutels gaan ophalen bij de notaris!

Kun jij ook wel wat hulp gebruiken bij het vinden van een huis? Maak dan een afspraak met Van Daal Makelaardij. Dat kan via de onderstaande oranje button.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Van Daal Makelaardij. Meer over Van Daal Makelaardij ontdekken?

Van Daal Makelaardij makelaars

Geopend10:00 - 15:00

Voldersgracht 33, Delft

Bekijk meer:makelaars

adv.